Salih Uçanın toza alerjisi ortaya çıktı

Salih Uçan'ın toza alerjisi ortaya çıktı

Çimlerde kullanılan gübre, toz ve birçok faktörün Salih’in alerjisini tetiklediği ve K.İrlanda maçı sonrası nefes darlığı çektiği anlaşıldı.

Milli Takım’ın Kuzey İrlanda ile oynadığı maç sonrası soyunma odasında rahatsızlanan Salih Uçan’ın alerjik reaksiyona bağlı ürtiker geçirdiği ortaya çıktı. İkinci yarıda forma giyen genç oyuncunun vücudu maçın bitimiyle birlikte önce kaşıntı ve kızarıklık tepkisi verdi. Duşa giren Salih buharın da etkisiyle nefes darlığı şikâyetinde bulununca milli takım doktorları olaya zamanında müdahale etti. 
 
Oyuncuyla ilgili bu alerjik reaksiyon tepkisi hemen rapor edilerek Fenerbahçe sağlık heyetine de yollandı. Fenerbahçe’nin ligin ilk maçında deplasmanda karşılaştığı Torku Konya maçında da vücudu benzer bir tepki veren ve karşılaşma sonrası vücudunun birçok yeri şişen genç oyuncunun bu durumu performansına da yansımıştı. 
 
CİDDİYE ALINMALI!
Alerjik vakalarda doktorlar bu alerjinin sebepleri konusunda farklı yorumlarda bulunsa da Salih’in son dönemde çıkan bu rahatsızlığında zemindeki çimin gübresinden kaynaklı bir durumdan şüphe ediliyor. Mutlak önemsenmesi ve tedaviye başlanılması gereken bu tip alerjik durumlarda ilacın yanında sürekli bir iğne tedavi yönetimi de bulunuyor. Salih’in 2 aylık süreçte nelere alerjisi bulunduğu tam olarak belirlenemese de rahatsızlığın toz ve gübrenin yanında birçok şeyden de kaynaklanabileceği öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler