Salim Çivitcioğlu sözünde durdu!

Salim Çivitcioğlu sözünde durdu!

AKP Çankırı İl Başkanı Çivitcioğlu'nun Eylül 2012'de yaptığı açıklama bir şekilde de olsa yerine geldi.

AKP'nin Çankırı İl Başkanı Salim Çivitcioğlu 2013 yılında yaptığı açıklamada '12'de 12' hedefini başta Merkez olmak üzere 8 ilçe ve 3 beldede belediye başkanlıklarını kazanarak sözünü bir şekilde de olsa yerine getirdi.

Başkan Çivitcioğlu Eylül 2012'de (yaklaşık 18 ay önce) AK Parti'nin Çankırı yerel seçim hedeflerini gündeme taşıdığı konuşmasında “Çankırı’da merkez ilçe ile birlikte toplam 12 ilçemiz var. Çankırı’da yapılacak yerel seçimlerde 12’de 12 yaparak Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, 'bu Çankırı’mızın size hediyesidir' demek istiyoruz. Bu yönde çalışmalarımız devam ediyor ve Allah’a hamdolsun önümüzde hiçbir pürüz yok. Biz halktan aldığımız güçle, halka hizmet etme gayretindeyiz” ifadelerini kullanmıştı.

MERKEZ + 8 İLÇE + 3 BELDE = 12
Pazar günü yapılan seçimler sonrasında sandıktan çıkan sonuçlara göre AKP başta Çankırı Merkez olmak üzere Atkaracalar, Çerkeş, Kızılırmak, Korgun, Kurşunlu, Orta, Şabanözü ve Yapraklı ilçeleriyle, Çardak, Saçak ve Yaylakent beldelerinde seçimi kazanan parti oldu.

Ortaya çıkan bu sonuçlardan sonra da AKP Çankırı İl Başkanı Salim Çivitcioğlu'nun '12'de 12' hedefinin bir şekilde de gerçekleştiğini söylemek mümkün.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler