Salti Tuz fabrikasında yangın

Salti Tuz fabrikasında yangın

Saat 20.00 dolaylarında başlayan yangın, fabrika çatısının bir bölümünün yanmasına karşın itfaiyenin yoğun çalışması ile söndürüldü.

Türkiye'nin önemli tuz tesislerinden Çankırı'da faaliyetini sürdüren Med-Mar'a ait Salti-Tuz tesislerinde akşam saatlerinde başlayan yangın itfaiyenin yoğun çalışmaları ile söndürüldü.

Söndürme çalışmaları için yoğun gayret sarfedilen yangının fabrikaya ait ardiye olarak kullanılan alanda çıktığı öğrenildi.

YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ
Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre saat 20.00 dolaylarında fabrika alanında kullanılmayan bir bölgede başlayan yangın Çankırı Belediyesi itfaiye ekibinin gayretli çalışmaları ile yaklaşık bir saat sonra söndürüldü.

Med-Mar Fabrika İşletme Müdürü Hasan Akgüç, Sözcü18'e yaptığı açıklamada "Fabrika alanı içerisinde hurda paletlerin bulunduğu alanda saat 20.00 dolaylarında başlayan yangın, Çankırı İtfaiyesinin gayretleri ile çok daha fazla hasar vermeden saat 21.00 dolaylarında söndürüldü. Yangının çıktığı alanda eski, kırık paletler duruyordu. Emniyet ve itfaiyenin yangının çıkış nedeni ile ilgili çalışması halen devam ediyor. Üretimimizi engelleyecek bir durum sözkonusu değil. Bu kadarlık zararla olay ucuz atlatıldı. Hepimize geçmiş olsun" dedi...

yangin-medmar-saltituz-cankiri-sozcu-resim-08.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler