Samatya saldırganı yakalandı

"Samatya" saldırganı yakalandı

Samatya'da kadınlara yönelik saldırı olaylarının faili yakalandı.

 

Samatya'da yaşlı, Ermeni kökenli Türk vatandaşlarına yönelik biri cinayetle sonuçlanan saldırı olaylarının faili Murat N. yakalandı. Murat N.'nin Ermeni kökenli Türk vatandaşı olduğu ortaya çıktı.
 
Polis, Murat N. isimli şüpheliyi biri cinayetle sonuçlanan 5 saldırının faili olarak gözaltına aldı. Fatih'te 2 aydır kaldığı pansiyonda yakalanan 40 yaşındaki şüphelinin benzer suçlardan sabıka kaydının olduğu belirlendi.
 
Şüphelinin yalnız yaşadığını tespit ettiği kadınlara yönelik saldırıları soygun amaçlı gerçekleştirdiğinin belirlendiği belirtiliyor.
 
Saldırganın bir süre çay bahçesinde temizlikçi olarak çalıştığı ve şu an işsiz olduğu öğrenildi.
 
Polis, en önemli delili Samatya'daki evinde öldürülen Marisa Küçük'ün çantasında buldu. Marisa Küçük'ün çantasındaki zarfta çıkan kan örneği ile yakalanan şüpheli Murat N.'nin kan örneğinin uyuştuğu tespit edildi.
 
Saldırganı yakalamak için 155 Güven Timi, 55 resmi ekip ve 25 yunus ekibi görev yaptı.
 
ÖNCE REDDETTİ, SONRA KABUL ETTİ
Mağdurlar ve tanıkların ifadeleri ile güvenlik kamerası kayıtları aynı kişiyi işaret etti. Murat N. önce suçlamayı reddetti ancak kan örneği dahil delil listesini görünce daha fazla dayanamadı.
 
Murat N. 3'ü Ermeni asıllı 5 kadına yönelik saldırının faili olarak yakalandı. Bu olaylardan 4'ünün faili olduğu kesin delillerle tespit edildi. Şişli'de yaşanan gasp amaçlı saldırıyla ilgili çalışmalar sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler