Şamil Tayyar ile Mehmet Baransu kapıştı!

Şamil Tayyar ile Mehmet Baransu kapıştı!

Ve küfürler havada uçuştu...

AKP hükümeti ile Cemaat arasındaki gerilim Şamil Tayyar ile Mehmet Baransu arasında yaşanan küfürlü twitter kavgasıyla adeta vücut buldu. AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar ile gazeteci Mehmet Baransu arasında devam eden kavgada oldukça bel altı ifadeler kullanıldı.
 
Baransu Helin Avşar ile Şamil Tayyar’ın Helin Avşar’la yaptığı röportajda çektirdiği fotoğraflarını gündeme getirdi. Twitter’dan “Şamil vekil er meydanından kaçma gerekçesini kıvraklık yaparak anlatmaya calışıyor. Ahh Kıyak emeklilik sen “adamı” ne hallere düşürürsün” diye yazan Baransu’ya Tayyar şöyle cevap verdi:
 
“Karısının bile tahammül edemeyip evi terkettiği o ite cevap vermeyeceğim, it ürür salyası baki kalır, bir süre sonra hasetinden kudurur ölür. Ne hazindir cemaat ortalıkta salyalarıyla dolaşan bu itlere fırsat veriyor. Nerden gelirse gelsin, kime sırtını yaslarsa yaslasın şeref ve haysiyet cellatlarına pabuç bırakmam, o lafları yediririm!”
Bunun üzerine Baransu şunları yazdı:
 
“Asena milletvekili olsun. En azından göbegi açık kıvırıyor. Durum ifşa edilince Şamil vekilin kimyası bozuldu. Saga sola saldırmaya başlamış. Hakan Fidan abinle birlikte gel Şamilim. O it lafını da sana yedirecegim Helin Avşarın kelepçeli Şamili. Dansöz olmaktansa Allahın, milletin kıtmiri, iti, köpegi olmak şereftir.”
 
000000000000-samiltayyarmehmetbaransu-sozcu-resim-11.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler