Şampiyonanın birincileri Fransadan - İZLE

Şampiyonanın birincileri Fransa'dan - İZLE

Paragliding World Cup'da bayanlarda ve erkeklerde birincilikleri Fransız pilotlar kazandı.

World Cup Bayramoren prizegiving from broers philippe on Vimeo.

Paragliding World Cup yarışlarında, erkeklerde Fransız pilot Stephane Droun, kadınlarda ise Fransız pilot Seiko Fukuoka Naville birinci oldu. 23-30 Temmuz tarihleri arasında 41 ülkeden 130 sporcunun katılımı düzenlenen Yamaç Paraşütü Dünya Kupası yarışları sona erdi.

Ömer Faruk Eryılmaz'ın objektifinden
BORNOZ PARTİSİ - TIKLA

Türkiye Hava Sporları Federasyonu Başkanı Nihat Erman, ödül töreninde yaptığı konuşmada, müsabakaları başarı ile tamamladıklarını belirterek, ''Gönül isterdi ki Türk sporcularımız da bu yarışlarda derece alarak bizi gururlandırsın ama olmadı. Yarışların kazasız sonuçlanması bizi mutlu etti'' dedi.

Organizasyonun başarı ile sonuçlandığını belirten Erman, ''Kazasız bir şekilde organizasyonu tamamladığımız için mutluyuz. Bundan sonra İspanya'da düzenlenecek olan son şampiyonaya da Türkiye'den yarışmacı göndereceğiz. Onlardan iyi bir derece bekliyoruz'' şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından dereceye giren yarışmacılara ödülleri verildi.

morgan-protez-resim-03.jpg

PROTEZ BACAKLA YARIŞAN İNGİLİZ PİLOT 4'ÜNCÜ OLDU

Yarışlara bireysel erkekler kategorisinde Fransa'dan katılan Stephane Droun birinci olurken, Venezuella'dan Raul Penso ikinci, Almanya'dan Marc Wensauer üçüncü oldu. Bu arada protez bacakla yarışan İngiliz pilot Craig Morgan, erkekler kategorisinde 4. olarak büyük başarı gösterdi.

Kadınlar bireysel kategorisinde ise Fransa'dan Seiko Fukuoka Naville birinci, Çek Cumhuriyetinden Petra Silivova ikinci, Çek Cumhuriyeti'nden Renate Kuhnova üçüncü oldu. Takım halinde de 'Ozone' takımı birinci, 'Kortel' takımı ikinci, 'ABAC' takımı ise üçüncü oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler