Şampiyonu Kadıköydeki derbi belirleyecek - İZLE

Şampiyonu Kadıköy'deki derbi belirleyecek - İZLE

Galatasaray, Beşiktaş ile berabere kaldı; Fenerbahçe, Trabzon'u devirdi. Puan farkı 1'e indi... Lig şampiyonunu Kadıköy'deki derbi belirleyecek.

Spor Toto Süper Final'in 5. haftasında Galatasaray, TT Arena'da Beşiktaş ile 2-2 berabere kaldı; puanını 47'ye çıkardı. Fenerbahçe ise deplasmanda Trabzonspor'u 3-1 yenip puanını 46 yaptı.

Spor Toto Süper Final'in 5. haftasında Galatasaray, TT Arena'da Beşiktaş ile 2-2 berabere kaldı; puanını 47'ye çıkardı. G.Saray'ın gollerini 9. dakikada Felipe Melo ve 45+1. dakikada Almeida (kendi kalesine) kaydetti. Beşiktaş'ın sayıları Holosko ve Ujfalusi'den (kendi kalesine) geldi.  G.Saray, Süper Final'de evinde oynadığı 3 maçta da galip gelemedi.

Maçın geniş özeti için - TIKLA

Ligin şampiyonunu Kadıköy'deki Fenerbahçe-Galatasaray derbisi belirleyecek. Galatasaray, Şükrü Saracoğlu'nda kazanır ya da berabere kalırsa şampiyonluk turu atacak. Fenerbahçe galip gelirse şampiyon olacak.

FENERBAHÇE, TRABZON'U EVİNDE VURDU: 3-1
Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda Fenerbahçe, Trabzonspor'u 3-1 yendi. Oldukça olaylı ve gergin geçen mücadelede, Sarı-Lacivertli ekibin gollerini 3. dakikada Emre Belözoğlu, 31. dakikada Bienvenu ve 85. dakikada Cristian kaydetti. Trabzonspor'un tek golü ise ilk yarının uzatma dakikalarında Burak Yılmaz'dan geldi. Gol kralı Burak, ligdeki gol sayısını 33 yaptı.
 
 
FİNAL 12 MAYIS CUMARTESİ KADIKÖY'DE
Süper Final'de 6. ve son haftasındaki Beşiktaş-Trabzonspor maçı 11 Mayıs Cuma günü saat 20.00'de, Fenerbahçe-Galatasaray derbisi ise 12 Mayıs Cumartesi günü saat 19.00'da Şükrü Saracoğlu Stadında oynanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler