Samsung Galaxy S5 Active ve Motorola Symbol TC70 karşılaştırması

Samsung Galaxy S5 Active ve Motorola Symbol TC70 karşılaştırması

Son zamanlarda çıkan akıllı telefonlarda su ve toza karşı dayanıklılık dışında daha sert darbelere dayanıklı zırhlı akıllı telefonlar piyasaya çıkmaya hazırlanıyor.

Motorola Symbol TC70 ve Samsung S5 Active'nin karşılaştırması yapıldı ve ortaya ilginç sonuçlar çıktı.

EKRAN GENİŞLİĞİ YİNE SAMSUNG'DA
Samsung Galaxy S5 Active kullanıcıların karşısına Full HD 5,1 inç Super AMOLED ekran ile çıkarken Motorola Symbol TC70'de 4.7 inç boyutunda 720p HD IPS LCD ekran bulunuyor.

MOTOROLA'DA GORNİNG GORİLLA GLASS FARKI
İki zırhlı telefonunda  suya ve  toza karşı dayanıklılıkları dikkat çekerken bu konuda Galaxy S5 Active'yi öne çıkaran IP67 sertifikası oluyor. Symbol TC70'in ise Corning Gorilla Glass özelliği telefona ıslak parmaklarlar ve eldivenli ellerle kullanma özelliğini kazandırıyor.

KAMERA VE AĞIRLIK KONUSUNDA İKİ KAT ÖNDE
376 gramlık ağır yapısıyla dikkat çeken Symbol TC70 göre daha kibar yapısı olan Galaxy S5 Active 170 gramlık ağırlığı ile öne çıkıyor. Kamera konusunda yine Samsung 16 megapiksel kamera ile Symbol TC70'in 8 megapiksellik kamerasına nazaran daha önde gözüküyor.

ASKERİ SERTİFİKASI VAR
Ağırlık konusunda Symbol TC70'e göre aralarında ciddi bir fark bulunan Galaxy S5 Active'de aynı zamanda termal sıcaklıklara daha dayanıklı bir yapıdayken  askeri MIL-STD-810G sertifikası da bulunuyor.

DAHA DAYANIKLI BİR BATARYA
Symbol TC70'in barkod okuma özelliği ise daha çok kurumsal yapılara hitabet üretilmesinden kaynaklanıyor.  4620 mAh boyutunda bir bataryaya sahip olan Symbol TC70, dayanıklı batarya ile kullanım süresinde Samsung'a göre daha uzun bir kullanıma sahip gözüküyor. Samsung'da batarya boyutu 2800 mAh pil şeklinde sıralanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler