Samuel Eto'o'dan Fatih Terim'e tavsiye!

Samuel Eto'o'dan Fatih Terim'e tavsiye!

Antalyaspor'un Kamerunlu yıldızı Samuel Eto'o, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'e takım arkadaşını tavsiye etti.

Antalyaspor’un dünyaca ünlü yıldızı Samuel Eto’o, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’e genç takım arkadaşı Sakıb Aytaç’ı tavsiye etti. Lig TV’ye konuk olan Kamerunlu futbolcu, sol bek oynayan 23 yaşındaki Sakıb’ın gösterdiği gelişime dikkat çekerek, “Sakıb müthiş bir sezon geçiriyor. Fatih Terim’in dikkat etmesi gerektiğini düşünüyorum, umarım milli takıma seçer kendisini” dedi.

“BEŞİKTAŞ’A ÇOK YAKINDIM”
Sezon başındaki transfer döneminde Beşiktaş’a çok yakın olduğunu ancak daha sonra Antalyaspor’la anlaştığını ifade eden Eto’o, “İki defa de Galatasaray ve Fenerbahçe’ye gelme durumum oldu. Ama en yakını Beşiktaş’tı. O dönem olmadı ama belki de iyi oldu. Belki Antalyaspor’da mutlu olduğum kadar orada mutlu olamayacaktım. Şu an çok mutluyum” dedi.

“MESSİ BENİMLE OYNADI!”
‘Messi mi Ronaldo mu?’ sorusu üzerine Eto’o, “Ben Messi diyorum çünkü onun gelişimini gördüm. Onunla oynadım. Daha doğrusu o benimle oynadı” dedi.

“SNEIJDER BİRAZ DELİ”
Yıldız oyuncular hakkında da konuşan Eto’o, “Neymar, böyle devam ederse dünyanın 1 numarası olur. Mario Gomez çok iyi bir oyuncu. Beşiktaş çok iyi bir transfer yaptı. Robin van Persie de iyi bir oyuncu ama henüz dengeyi kuramadı. Yeteneklerini gösterme dengesini. Ona biraz zaman vermek gerekiyor. Sneijder biraz deli ama en iyi 10 numaralardan biri. Podolski içinse çok mutluyum. Zorlu bir dönemden sonra goller atıyor, asistler yapıyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler