Sanayici, iş insanı Arif Karamemet vefat etti

Sanayici, iş insanı Arif Karamemet vefat etti

Çankırı'nın İstanbul'da yaşayan başarılı iş insanı, sanayici Arif Karamemet tedavi gördüğü hastanede bugün sabah saatlerinde vefat etti.

Uzun yıllardır İstanbul'da başarılı bir iş hayatı sürdüren iş insanı, sanayici (Fantom küçük ev aletleri) Arif Karamemet üç aydır tedavi gördüğü hastanede bugün sabah 09.00'da vefat etti. İş insanı Karamemet'in cenazesi yarın (çarşamba) öğle namazından sonra Ilgaz'ın Çörekçiler köyünde toprağa verilecek.

Merhum Karamemet'in İstanbul Çankırılılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı mütevelli heyet üyesi olduğu öğrenildi.

Sözcü18 yazı ailesi olarak iş insanı Arif Karamemet'e Allah'tan rahmet, kederli ailesine taziyelerimizi sunarız.

ILGAZ BELEDİYE BAŞKANI ARİF ÇAYIR
"ÇANKIRI VE ILGAZ DEĞERLİ BİR İŞ İNSANINI KAYBETTİ"

Sanayici, iş insanı Arif Karamemet'in vefatı üzerine Haber Merkezimizi arayarak üzüntülerini belirten Ilgaz Belediye Başkanı Arif Çayır; "Çankırı ve Ilgaz'ın yetiştirmiş olduğu değerli bir insanımızı kaybettik. Kendisi son derece hayırsever bir işadamıydı. Yaptığı yardımların da bilinmesini istemezdi. Çok kişilikli, dürüst, milletini ve memleketini seven bir insandı. Sanayiciliği ile yarattığı marka 'Fantom' elektrikli ev aletleri yüz binlerce eve girdi. Mekanı cennet olsun. Sizlerin aracılığı ile ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileklerimi sunuyorum" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler