Şanlıurfada akaryakıt tankı patladı: 2 ölü, 5 yaralı

Şanlıurfa'da akaryakıt tankı patladı: 2 ölü, 5 yaralı

Şanlıurfa'da, bir evin bahçesindeki akaryakıt tankının bulunduğu bölüme elektrik çekilmek istenirken meydana gelen patlamada 2 kişi yaşamını yitirdi, 5 kişi de yaralandı.

Olay, dün akşam saatlerinde merkeze bağlı Uğurlu Beldesinde meydana geldi. Bir evin avlusundaki 4 akaryakıt tankının bulunduğu bölüme elektrik çekilmek istendi. Tankların bulunduğu bölüme elektrik çekildiği sırada bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Patlama gürültüsü ile avluya çıkanlar vücutlarının değişik bölümlerinde yanıklar oluşan yaralılar çevredekiler tarafından özel hastaneye götürüldü. İhbar üzerine patlamanın meydana geldiği olay yerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri de sevk edildi. Beldeye gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürürken, güvenlik güçleri de patlamayla ilişkin inceleme başlattı.

ÖLÜ SAYISI 2'YE YÜKSELDİ
Patlamada yaralanan ve tedavisine başlanılan yaralılardan 16 yaşındaki İsmail ile ağabeyi 17 yaşındaki Ahmet Bozkurt hastanede yaşamını yitirdi. Hastanede tedavisi süren; Enes Bozkurt (2), Yunus Bozkurt (3), Hasan Bozkurt (89), Halil Taş (20) ve Orhan Dağ'ın (25) sağlık durumlarının ağır olduğu ve hayati tehlikelerinin sürdüğü bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler