Şans eseri can kaybı yok - İZLE

Şans eseri can kaybı yok - İZLE

Çankırı Merkez'de yaşanan olayda şans eseri can kaybı yaşanmadı.

Çankırı Merkez'de bugün saat 12.30 dolaylarında yaşanan kazada şans eseri can kaybı olmadı.

Saat 12.300 dolaylarında özel bir inşaat şirketine ait zemin etüd sondaj aracı Monolya Sokak'ta geri geri giderken yol ile bina arasındaki boşluğa düştü.

Kırşehir'den Çankırı'ya zemin etüdü çalışması yapmak için geldiği öğrenilen aracın sürücüsü Şevket Şahin sıkıştığı şoför kabininden yaralı olarak çıkarıldı ve Çankırı Devlet Hastanesi Acil servisine götürüldü. Şahin'in ilk tedavisi sonrası hastaneden taburcu edildiği öğrenildi.

OLAY YERİNDEN GÖRÜNTÜLER - TIKLA

Aracın düştüğü noktada lokanta ve berber dükkanının bulunmasına karşın olayda can kaybının olmaması büyük bir şans olarak değerlendirildi.

Olayın görgü tanıkları "Aracın düştüğü nokta, özellikle öğrencilerin yoğun olarak uğradığı ve ayakta ya da oturarak yemek yedikleri bir yer. Havaların soğuk olması nedeniyle dışarıda böylesi bir öğrenci trafiğinin olmaması, kazanın şans eseri daha büyük bir felaketin yaşanmasını önledi" dediler.

KURTARMA ÇALIŞMALARI EVLERE ŞENLİK

Öte yandan aracı bulunduğu yerden kurtarma çalışmalarının ise tam anlamıyla rezalet yaşandı.

Yol ile apartman arasındaki aracı kurtarma için olay yerine gelen vinç, aracı bulunduğu yerden çıkardığında yakıt deposunun açılması ile birlikte etrafa saçılan mazot, çalışmaları yakından izleyen vatandaşları bir hayli tedirgin ettiği görüldü.

Polisin çevrede yeterli güvenliği sağlamaması, olay yerine itfaiyenin çağrılmaması önemli eksiklik olarak gözlemlendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler