Saracoğlunda deprem! İZLE

Saracoğlu'nda deprem! İZLE

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Fenerbahçe, sahasında Karabük'e 3-1 kaybedip sahadan silindi.

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Fenerbahçe, sahasında Kardemir Karabük'e 3-1 kaybedip sahadan silindi. Karabük'te 2 gol atan LuaLua yıldızlaştı. Kırmızı-Lacivertlilerin diğer golü İlhan'dan geldi. Fenerbahçe'nin tek sayısını Kuyt kaydetti. Tribünler yönetim ve Aykut Kocaman'ı istifaya çağırıp Alex lehine tezahürat yaptı.

MAÇIN GENİŞ ÖZETİ VE GOLLERİNİ İZLEMEK İÇİN - TIKLA

"ANONS YAPSANA"
Fenerbahçe taraftarları, Karabük karşılaşmasında 3-0 geriye düştükten sonra Aziz Yıldırım, yönetim ve Aykut Kocaman aleyhine tezahürat yaptı.

"I love you Alex" tezahüratıyla yönetimi protesto eden sarı-lacivertli taraftarlar "Aykut Kocaman istifa", "Yönetim istifa", "Aziz Yıldırım anons yapsana" diye bağırdı.
 
MESUT BAKKAL: KOY VERDİK GİTTİ!
Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup ettikleri maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalar yaptı.
 
Bakkal yaptığı açıklamada, "Güzel bir maç izletmişizdir diye düşünüyorum. Galatasaray maçıyla başlayan deplasmanlardaki oyunumuz diğer maçlarda da devam etti. Hücum oyuncularım inanılmaz, önde çok iyi bastılar. Şansal ağabey 'Koy ver gitsin' der, biz de koy verdik gitti. Bütün çocukları tebrik ediyorum" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler