Sarıgül Sarıyerden mi aday oluyor!

Sarıgül Sarıyer'den mi aday oluyor!

Sarıgül'den iddialı sözler: Ben genel başkanlık istemiyorum, ben Başbakanlık istiyorum.

Sarıgül, “Önümüzdeki günlerde önemli gelişmeler olacak. Şu anda Sarıyer’deyiz. Bekle Cannes, bekle Monako Sarıyer geliyor. Sarıyer’in yüzü gülecek” dedi.

Maslak, Ayazağa ve Huzur mahallelerinin Sarıyer’e bağlanmasından sonra Mustafa Sarıgül ilk kez Sarıyer’e geldi. Cuma namazını Sarıyer Merkez Camii’nde kılan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül merkezde esnaf ziyareti yaptı. Sarıyerliler tarafından yoğun bir ilgiyle karşılanan Sarıgül, hem Sarıyerlilere hem de Belediye Başkanı Şükrü Genç’e önemli mesajlar gönderdi.
 
MUSTAFA SARIGÜL ADAYLIK YARIŞINDA OLMAZ
Sarıgül CHP’den İstanbul Büyükşehir adaylığı ile ilgili sorulara "Mustafa Sarıgül hiçbir zaman adaylık yarışında olmaz. Gücümü koltuklardan almadım, o koltuklara tekme atarım. Ben genel başkanlık istemiyorum ben Başbakanlık istiyorum. Benim biyografimde muhalefette yaptığım görevler yazmayacak inşallah iktidarda yaptığım hizmetler yazacak. Biz istiyoruz ki artık sosyal demokrasi ve inançlara saygılı laiklik, Türkiye’yi İran tarafına değil Almanya’nın da İngiltere’nin de önüne geçmek üzere bir yapının iktidar olması için çalışmalarımı sürdürüyorum“ dedi.
 
BEKLE CANNES, BEKLE MONACO, SARIYER GELİYOR
Önümüzdeki günlerde önemli gelişmeler olacak. Şuanda Sarıyer’deyiz. Bekle Cannes, bekle Monako Sarıyer geliyor. Orada Cannes, Monako varsa burada da Sarıyer var. Düşündüm, baktım, planlandım. Monako’ya giden turist sayısı yılda 6 milyon. Deniz kenarında bir yer, boğaz yok hiçbir ruhu yok. Demek ki tanıtıma ihtiyacı var. Orada Monako, Cannes varsa burada da Sarıyer var. Sarıyer’in yüzü gülecek. Sarıyer muhteşem bir noktaya gelecek. Ama her şey halkın ve yurttaşlarımızın takdiri”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler