Sarıyer: 0 - Beşiktaş: 4 İZLE

Sarıyer: 0 - Beşiktaş: 4 İZLE

Ziraat Türkiye Kupası F Grubu ilk maçında Beşiktaş, 2. Lig Kırmızı Grup temsilcisi Sarıyer'e konuk oldu.

Karşılaşma boyunca rahat bir oyun sergileyen Siyah Beyazlı ekip sahadan 4-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Beşiktaş'ın Ziraat Türkiye Kupası F Grubu'nda Spor Toto 2. Lig takımlarından Sarıyer ile yaptığı maçta siyah-beyazlı ekibin teknik direktörü Slaven Bilic, ligde fazla forma şansı vermediği oyuncuları ilk 11'de sahaya sürdü.

Bilic, ideal kadroda yer verdiği Serdar Kurtuluş, Pedro Franco, Kerim Frei ve Ramon Motta'yı Sarıyer karşısında ilk 11'de oynattı. Fenerbahçe ile oynanan derbi maçında sakatlanan ve bir süredir takımdan uzak kalan Tolga Zengin, Sarıyer maçıyla kaledeki yerini aldı.

Son maçlarda formasını Kerim Frei'a kaptıran Olcay Şahan da ilk 11'de şans buldu. Demba Ba'nın yokluğunda forvette Cenk Tosun, forma giydi, Oğuzhan Özyakup ile Necip Uysal ise orta sahada görev aldı. Savunmanın sağında ve göbeğinde zaman zaman oynayan Necip, Sarıyer karşılaşmasıyla uzun bir aradan sonra ilk kez gerçek yeri orta sahada sahaya çıktı.

Teknik direktör Bilic, genç oyunculardan sadece Atınç Nukan'ı da ilk 11'de sahaya sürdü. Beşiktaş ile Sarıyer, 3 bin 205 gün sonra resmi maçta karşı karşıya geldi. İki takım en son 21 Şubat 2006'da Türkiye Kupası'nda karşılaşmıştı. BJK İnönü Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Beşiktaş, Gökhan Güleç, Sergen Yalçın ve Ali Tandoğan'ın golleriyle 3-0 kazanmıştı.

Pazartesi günü Karabük deplasmanından zor da olsa galibiyetle dönen Beşiktaş'ın hedefi Sarıyer deplasmanındaki Ziraat Türkiye Kupası maçında da 3 puandı. 

Siyah Beyazlı ekip karşılaşmaya çok hızlı bir başlangıç yaptı. 4. dakikada net bir vuruşla fileleri havanlandıran Cenk Tosun takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra da ataklarını kesmeyen Beşiktaş, 10. dakikada Olcay Şahan'la skoru 2-0'a getirdi. 

2 golden sonra Beşiktaş tempoyu düşürmesine rağmen takımlar çeşitli pozisyonlar bulmaya devam etti. Ancak bulduğu pozisyonları değerlendiremeyen 2 takımın golcüleri fırsatları harcayınca takımlar soyunma odalarına 2-0'lık skorla gitti. 

Beşiktaş ilk yarıda olduğu gibi ikinci yarıya da müthiş bir başlangıç yaptı. 49. dakikada Ramon Motta skoru 3-0'a getirdi. Golden sonra ataklarını sürdüren Beşiktaş 66. dakikada Cenk Tosun'un 2. golüyle skoru 4-0'a getirdi. 

Golden sonra Beşiktaş bir çok gol pozisyonuna girse de skor değişmedi ve maç 4-0 Beşiktaş üstünlüğüyle noktalandı.

VE GOLLER

Ziraat Türkiye Kupası'nda günün diğer karşılaşmasında;
Sivas Dört Eylül Belediyespor: 2 - Karabükspor: 1

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler