Sarıyer, tek golle 3 puanı kaptı

Sarıyer, tek golle 3 puanı kaptı

Çankırıspor kendi saha ve seyircisi önünde Sarıyer'e tek golle boyun eğdi.

Çankırıspor bugün kendi saha ve seyircisi önünde Sarıyer'e tek golle boyun eğdi. Konuk ekip maçın 84. dakikasında Cemre'nin ayağından kazandığı golle sahadan 3 puanla ayrılmasını bildi.

34 puanla sıralamada 12'nci sırada bulunan Sarıyer ile 38 puanla 9'uncu sırada bulunan Çankırıspor arasındaki mücadelinin sonucu ligin son sıralarını önemli ölçüde etkileyecek bir karşılaşma olarak görülmekte. Ligin ilk yarısında İstanbul'da oynanan karşılaşmayı rakip Sarıyer 4-1 kazanmasını bilmişti.
 
Eşref Koçak'ın Denizli Belediyespor karşılaşmasında 90+2'de gördüğü kırmızı kart ve Emin'in de 4 sarı kartı tamamlaması nedeniyle ilk 11'de yer alamamasına karşın, mavi-beyazlılar hafta içerisindeki antrenmanlarda oldukça hırslı görüldüler.
 
HAKEMLER TRABZON BÖLGESİNDEN
Ligin alt sıralarını önemli ölçüde etkileyecek olan karşılaşmanın hakem triosunun Trabzon bölgesinden olması futbolseverlerin kafasını karıştırdı. Sarıyer camiasının İstanbul'da yaşayan Trabzonlular'dan oluşması ve puan sıralamasındaki yerini gözönüne aldığımızda, Merkez Hakem Komitesinin bu maça Trabzonlu hakemler vermesi hayli düşündürücü.
 
Saat 14.30'da Çankırı Atatürk Stadında başlayacak olan karşılaşmayı Trabzon bölgesinden Ali Şükrü Beldüz yönetecek. Yardımcılıklarını ise yine aynı bölgeden Fatih Doksanoğlu ve Uğur Baş yapacak. Karşılaşmanın 4'üncü hakemi de Trabzon Bölgesinden: Kerem Yükünç.
 
BELEDİYE BAŞKANI DİNÇ'TEN ZİYARET
Öte yandan Çankırıspor tesislerinde maç saatini bekleyen mavi-beyazlılar dün Belediye Başkanı İrfan Dinç tarafından ziyaret edildiler. Başkan Dinç'in teknik kadro ve futbolculara "Çankırı şehri olarak sizlerin yanınızdayız. Bugüne kadar Çankırı'yı layıkıyla temsil ettiğinizi düşünüyorum." dediği öğrenildi.
 
VE ÇANKIRI'DA MAÇ BAŞLADI
Güneşli bir havada futbol oynamaya elverişli zeminde 90 dakikalık mücadele başladı. Çankırıspor kırmızı-beyaz renkli forma ile sahada yerini alırken konuk ekip mavi-beyaz forma ile mücadele verecek. Tribünleri dolduran Çankırıspor taraftarları, takımları lehine tezahürat yapıyor.  Şeref tribününde başta Çankırı Valisi Vahdettin Özcan olmak üzere, Belediye Başkanı İrfan Dinç, Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu, Kulüp Başkanı Sevda Karaali, Sarıyer Kulübü Başkanı Mehmet Akdağ ile Belediye Başkan Yardımcıları izliyor.
 
Maçın 17. dakikası oynanırken Çankırıspor'un ilk dakikalardan itibaren rakip kale önündeki baskılı oyunu sürüyor. Ancak her iki takım da henüz gol kaydına muvaffak olamadı.
 
Maçın ilk yarısı golsüz beraberlikle tamamlandı. İlk devrenin değerlendirmesini yapacak olursak, maçın ilk çeyreğinde rakip ceza sahası içerisinde gol arayan Çankırıspor, son vuruşlarda başarılı olamadı. İlk yarının ortalarından itibaren konuk ekip oyunda dengeyi sağladı. Maçın 45 dakikalık bölümüne baktığımızda sahada dengeli bir oyun oynanmakta. 
 
İKİNCİ YARI
Dakikalar 84'ü gösterirken Çankırıspor ceza sahası içerisinde yaşanan bir karambolde, kale direği dibinde oyuna yeni giren Cemre Atmaca takımını öne geçiren golü kaydetti: 0-1
 
ÇANKIRISPOR: 0 - SARIYER: 1
 
Stat: Çankırı Atatürk
 
Hakemler: Ali Şükrü Beldüz, Fatih Doksanoğlu, Uğur Baş
 
ÇANKIRISPOR: Gökhan Aslan, A. Kasım Aras, Volkan Altınsoy, Devrimcan Beyaz, Zihni Aydın (Dk. 57 Onur Demirok), Ozan Solak, Can Polat, Muammer Sancaklı (Dk. 85 Görkem Kulbay), Ali yakup, Yahya Alpaslan, Hüsamettin Tut
 
SARIYER: Ethem Bayburt, Efecan Karaca (Dk. 81 Cemre Atmaca), Emre Bayraktarbaşı, Hasan Aydınlı, M. Akif Tatlı (Dk. 78 Emre Karaman), Turgay Koyuncu, Barış Bakır, Sinan Pektemek, Hüseyin Kayıkçı, Egemen Kulaç, Semih Kaya
 
Gol: Dk. 84 Cemre Atmaca (Sarıyer)
 
Sarı kart: Dk. 31 A. Kasım Aras, Dk. 52 Ozan Solak, Dk. 53. Can Polat (Çankırıspor), Dk. 52 M. Akif Tatlı (Sarıyer)
 
Grupta oynanan diğer maçlarda alınan skorlar:
Kızılcahamamspor A.Ş.: 1 - Ünyespor: 0
Eyüpspor: 1 - Kırklarelispor: 0
Bandırmaspor: 1 - Alanyaspor: 0
Altınordu: 2 - Fethiyespor: 4
Körfez Futbol Kulübü: 3 - Beypazarı Şekerspor: 0
Adıyamanspor: 2 - Denizli Belediyespor: 4

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler