Savcı Beyin tecavüz gecesi!

Savcı Bey'in tecavüz gecesi!

Büyükçekmece Adliyesi'nde görevli savcı D.O. hakkında şok suçlama...

Büyükçekmece Adliyesi'nde görevli savcı D.O.'nun, kendisiyle birlikte olmak istemeyen bir kadına tecavüz girişiminde bulunduğu iddia edildi. Başsavcılık, inceleme başlattı

Büyükçekmece, geçen hafta bir savcının 'tecavüz girişimi' iddiasıyla sarsıldı. Beylikdüzü, Bizimkent Sitesi'nde yaşanan olay, iddialara göre şöyle gelişti:

HAKKINDA İŞLEM YAPILDI
Site sakinleri gece geç saatte apartmanda kavga edildiği gerekçesiyle İlçe Emniyet Müdürlüğüne şikayette bulundu. Olay yerine gelen polis, dairenin kapısını açan 28 yaşındaki L.A. isimli kadının darp edildiğini gördü. Saldırgan olduğu belirtilen kişi ise 'Ben Büyükçekmece savcısı D.O'yum. Çıkın buradan' dedi. Kimlik kontrolü yapan polis, Büyükçekmece Adliyesini arayarak durumu nöbetçi cumhuriyet savcısına bildirdi. Nöbetçi savcı 'Tutanak tutun' talimatı verince savcı D.O., karakola götürülerek işlem yapıldı. Savcı, iki günlük iznin ardından görevinin başına döndü.

L.A., polis ifadesinde D.O. ile arkadaş ortamında tanıştığını belirterek şunları söyledi: Bir, iki kez yemek yedik. Olay gecesi D.O. çok sarhoştu. Bizimkent'teki daireye gittik. Sonra, benimle birlikte olmak istedi. Karşı çıkınca sinirlendi, tecavüz etmek istedi. Direnince de evdeki laptopu kafamda kırdı. Polis gelmeseydi daha da kötü şeyler olabilirdi.'

DOSYASI BAKANLIĞA GİTTİ
Hakkında daha önce 20'nin üstünde şikayet dilekçesi verilen savcı D.O.'nun son vukuatına Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Ethem Dikmen el koydu. L.A.'nın ifadesini bizzat alan Dikmen, D.O.'nun da bilgisine başvurdu. İncelemelerin ardından hazırlanan dosya, Adalet Bakanlığı'na gönderildi.

İki ayda iki skandal Büyükçekmece Adliyesi'nde geçtiğimiz günlerde de 2'nci Asliye Hakimi İ.K. hakkında da sahte silah ruhsatı şebekesiyle işbirliği yaptığı gerekçesiyle hakkında inceleme başlatılmıştı. Müfettişler tarafından ifadesi alınan hakim İ.K., emekliye ayrılmıştı. Büyükçekmece Cumhuriyet Savcısı D.O. da yakın çevresine emekliye ayrılacağını söylediği öğrenildi.

Kaynak: gazetevatan.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler