Savcı, Hidayet Karaca ve polislerin tahliye kararını reddetti

Savcı, Hidayet Karaca ve polislerin tahliye kararını reddetti

Nöbetçi savcı, 32. Asliye Ceza Mahkemesi'nin Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca ve tutuklu polisler hakkında verdiği tahliye kararını reddetti.

Hidayet Karaca'nın avukatı Gültekin Avcı, "Kararı imzalamayan savcı ağladı. Başıma gelecekleri biliyorum ama imzalayamam" dedi.

Hidayet Karaca'nın avukatı Gültekin Avcı Çağlayan Adliyesi önünde önemli açıklamalarda bulundu. Tahliye kararını imzalamayan nöbetçi savcı ile görüştüğünü ifade eden Avukat Gültekin Avcı, "Savcı 'başıma gelecekleri biliyorum ama imzalayamam'" dediğini ve ağladığını söyledi.

Avcı şunları söyledi, "Sigara üstüne sigara yaktı. Savcının elleri titriyordu. Büyük bir vicdan azabı içerisinde. Yanından ayrılırken 'size kolaylıklar diliyorum' dedim. 'Çok zor günler geçireceğim' dedi.

Vicdan azabı içinde olmasa bu kadar bocalamaz. Büyük tehditle karşı karşıya. Büyük baskıyla karşı karışya. Baskıyı yenmesini tavsiye ettim. Hayatınızda bir kez imtihanı kazandığınızda kitlelere adalet hediye etmiş olursuuz. Sizin tavrınız sizden sonrakilere örnek olacaktır. Bunları söyledim.

Er ya da geç bu karar tarihe geçti. Bu kararın önüne geçenler Saray'a zübbelik yapanlar Saray soytarıları mutlaka bunun hesabını verecek. Dün akşamdan beri yaşadıklarımız suç eylemi. Savcı da bunu biliyor. Bunlar yargılanırken bunları da göreceğiz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler