Schalke 04: 2 - Galatasaray: 3 - İZLE

Schalke 04: 2 - Galatasaray: 3 - İZLE

Sarı Kırmızılılar Şampiyonlar liginde ilk 8'e girdi.

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Tur rövanş karşılaşmasında temsilcimiz Galatasaray, Schalke 04 deplasmanından 3-2'lik galibiyet ile ayrılarak Devler Ligi'nde adını çeyrek finale yazdırdı.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Tur rövanş maçında Schalke 04 ile kozlarını paylaştı. İlk yarı Galatasaray'ın 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı. Karşılaşmanın 17. dakikasında  ev sahibi ekip sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Ceza alanına gelen topa kafa vuruşunda önce topa Muslera müdahale etti ama seken topa Neustadter vurdu ve takımını 1-0 öne geçirdi.
 
HAMİT İLE BERABERLİĞİ YAKALADIK
Maçın 37. dakikasında kullanılan serbest vuruşta kısa pasta topla buluşan Hamit kaleye yaklaşık 30 metreden harika bir şut gönderdi ve top ağlarla buluştu.
 
BURAK YILMAZ YİNE AFFETMEDİ
Ev sahibi ekip atak geliştirirken araya giren Riera topu kayarak rakip savunma arkasına kadar gönderdi. Topa koşu yapan Burak, kaleci Hildebrand'dan önce davranarak topu aşırtarak ağlarla buluşturdu.
 
BASTOS İLE BERABERLİĞİ YAKALADI
Ev sahibi ekibin maçın 60. dakikasından sonra kurduğ baskı neticesini verdi.  Ceza alanında Pukki sağ taraftan topla kaleye hareketlendi ve Muslera topa müdahale etti top direkten geri döndü. Ama top yine Schalkeli oyuncularda kaldı. Kale sahası sağ tarafında pası alan Bastos düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.
 
SON NOKTAYI UMUT BULUT KOYDU
Galatasaray kontra atağında Muslera Selçuk'u gördü o da pasını Umut'a gönderdi. Umut karşı karşıya pozisyonda ilk vuruşu Hildebrand'dan döndü ama ikinci pozisyonda Umut topu ağlara gönderdi.
 
MAÇIN ÖZETİ
 
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler