Schuster bedava gitmedi

Schuster bedava gitmedi

Beşiktaş’ta para almadan istifa ettiği belirtilen Alman teknik adamın, ayrılmak için tazminat aldığı ortaya çıktı.

Teknik Direktör Bernd Schuster'in Beşiktaş'tan tazminat alarak ayrıldı.

DÜREN YALANLAMIŞTI AMA
Tarafların yollarının ayrıldığı sırada Alman teknik adamın tokgözlülük yaptığı ve tazminat almadan, istifasını verdiği belirtilmişti. Basın Sözcüsü Mete Düren de, Schuster'in haksız kazanç peşinde olmadığı için böyle bir ayrılığa gittiğini ifade edip, "Hocamız, 'tazminat almak istiyor' spekülasyonlarına da en güzel cevabı verdi" demişti.

TAKDİR EDİLMİŞTİ
Alman Milli Takımı formasını giymek için bile federasyondan para isteyen Schuster'in bu tavrı hem takdirle karşılanmış, hem de birçok kişi buna şaşırmıştı. Bunun üzerine Schuster'in ayrılığı sürecinde avukatlığını yapan Vicente Montes'e bu konu danışıldı ve gerçeğin böyle olmadığı ortaya çıktı.

TAZMİNAT ALARAK AYRILDI
Ünlü teknik adamın tazminat alarak ayrıldığını söyleyen Montes, "Size rakam söyleyemem ama bir şeyler aldı" ifadesini kullandı. Bu görüşmelerin ardından olay araştırıldığında, Schuster'in 1 milyon euro aldığı iddia edildi. Alman çalıştırıcının istifa etmesine rağmen gelecek yıl için para almasının arkasında, Schuster'in yönetim tarafından gönderilmesinin yattığı belirtildi. (Milliyet)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler