Sebahattin Balcı ile Başkan Çapcı Bişkekte buluştu

Sebahattin Balcı ile Başkan Çapcı Bişkek'te buluştu

Şabanözü Belediye Başkanı Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'te Manas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sebahattin Balcı ile buluştu.

Şabanözü Belediye Başkanı Ali Çapcı “Sanayi İle Gelişme Modeli Şabanözü” konulu bildiriyi sunmak üzere bulunduğu Bişkek'te, Kırgızistan Manas Üniversitesi Rektörü, Çankırı insanının yakından tanıdığı Prof. Dr. Sebahattin Balcı ile buluştu.

Şabanözü Belediye Başkanı Ali Çapcı'nın Türk Dünyası Belediyeler Birliği, Kırgızistan-Manas Üniversitesi, Kırgız Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Yönetim Akademisi, Uluslar arası Sosyoloji Derneği, Türkiye Ortadoğu Amme İdaresi Enstitüsü ve Kırgızistan Sosyoloji Derneğinin işbirliği ile 30-31 Mayıs 2012 tarihleri arasında “Değişen Dünyada Yerel Yönetimlerin Modernizasyonu Ulusal Sempozyumu”nda sunduğu bildiri öncesi gerçekleşen buluşma hayli duygusal anların yaşanmasına neden oldu.
 
BAŞKAN ÇAPCI, BİLDİRİSİNİ SUNDU
Belediye Başkanı Çapcı, Türk Dünyası Belediyeler Birliği'nin davetlisi olarak bulunduğu Sosyal ve Kültürel Değişim Sürecinde Yerel Yönetimler “Sosyal Belediyecilik Anlayışı ve İnsan Odaklı Yerel Yönetim” konulu sempozyumda, organizasyon komitesi tarafından kabul gören, işsizlik sorununu çözmüş, istikrarla gelişen Belediyecilikte model Şabanözü hakkındaki, “Sanayi İle Gelişme Modeli Şabanözü” konulu bildiriyi sundu.
 
cankiri-alicapci-manas-sozcu-resim-052.jpg
 
Başkan Çapcı, Manas Üniversitesi Rektörlüğü görevinde bulunan Prof. Dr. Sebahattin Balcı ile yaptığı görüşmeyle ilgili olarak "Yıllarca Çankırı'da Meslek Yüksek Okulunda idarecilik yaparak bölgemize büyük hizmetleri dokunmuş bir şahsiyetin, Türk yurdu Kırgızistan'da önemli bir üniversitenin rektörü olarak görev yapması bizleri fazlasıyla mutlu etmekte. Sıcak bir görüşme gerçekleştirdik." dedi.
 
cankiri-alicapci-manas-sozcu-resim-055.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler