Seçim Kervanı Dağçukurörende

Seçim Kervanı Dağçukurören'de

Ak Parti Çankırı 2. sıra milletvekili adayı işadamı Hüseyin Filiz'in teşvikle yatırım yapacağı Çerkeş'e bağlı Dağçukurören köyündeyiz.

Sözcü18 Seçim Kervanı, Ak Parti Çankırı 2. sıra milletvekili adayı işadamı Hüseyin Filiz'in "teşvik" ile yatırım yapma kararı aldığı Dağçukurören köyünü ziyaret etti.

Sözcü18 haber merkezinin gündeme getirdiği ve başta Çerkeş olmak üzere Çankırı kamuoyunda da geniş yankı bulan konuyla ilgili, yatırım kararı alınan Dağçukurören köyü ziyaretimiz Perşembe günü gerçekleşti.

Başta Dağçukurören ve Türbaşı köyleri muhtarları tarafından Çerkeş Mal Müdürlüğü hakkında Çerkeş Adliyesinde açılan davanın ilk duruşması önümüzdeki günlerde yapılacak.

Seçim Kervanı olarak bölgede yaptığımız araştırma ve bilgilenme ziyaretimizle ilgili geniş haberimiz Pazartesi günü bu sayfalarda sizlerle buluşacak.

dagcukuroren-resim-03.jpg

SON DAKİKA SICAK GELİŞME
Sözcü18 haber merkezinin elde ettiği bilgilere göre Perşembe günü bölgeye yaptığımız ziyaretin ardından Cuma akşamı Ak Parti Çankırı 2. sıra milletvekili adayı işadamı Hüseyin Filiz başta Türbaşı köyü olmak üzere Dağçukurören'de muhtar ve köylülerle biraraya geldi.

Milletvekili adayı Hüseyin Filiz, köylülerle yaptığı görüşmede "süt inekçiliği yapacağını ve köylülere de bu noktada buzağı teşviğinde bulunacağını, bölgede süt işleme tesisi kuracağını, köylünün sütünü alacağını ve kuracağı işletmelerde çalıştıracağı personeli bölge insanlarından sağlayacağı" taahhüdünde bulunduğu bilgilerine ulaştık.

dagcukuroren-resim-04.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler