Seçim öncesi Çankırı'ya 7 milyon tl kaynak

Seçim öncesi Çankırı'ya 7 milyon tl kaynak

AK Parti Çankırı Milletvekili Şahin "İktidarımız ülke ve Çankırı için

AK Parti Çankırı Milletvekili Av. İdris Şahin yaptığı yazılı açıklamada "Sayın Başbakanımızın talimatı ve sayın Maliye Bakanımızın desteği ile, Çankırı İl Özel idaresine 7 milyon tl kaynak aktarımı yapılmış bulunmaktadır" dedi. Şahin'in yazılı açıklaması şöyle:

"Bölge milletvekilleri olarak yapmış olduğumuz girişimler ve takipler neticesinde, Sayın Başbakanımızın talimatı ve Sayın Maliye Bakanımızın desteği ile; İl Özel İdaresi’ne; köylerimizin altyapı, asfalt, içme suyu gibi alanlarda kullanılmak üzere 7 milyon TL ilave kaynak aktarımı yapılmış bulunmaktadır.

Özellikle altyapı çalışmaları ve diğer ihtiyaçların karşılanması maksadıyla gönderilen bu kaynak, ilimiz genelinde yapılacak olan çalışmalara hız kazandıracaktır.

İlimiz ve ilçelerimizde hemşerilerimize hizmet amacıyla var olan AK Parti iktidarı Çankırı için durmadan çalışmaya devam etmektedir. İlimize gelen bu kaynağın aktarılmasında büyük destekleri bulunan başta Başbakanımız Sayın Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu olmak üzere, Maliye Bakanımız Sayın Mehmet Şimşek ve emeği geçen herkese şükranlarımızı sunar, hayırlara vesile olmasını temenni ederiz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler