Seda Sayana şok!

Seda Sayan'a şok!

Seda Sayan'ın erkek kardeşi operasyonda uyuşturucudan gözaltına alındı.

Bakırköy ve Aksaray’da bulunan eğlence mekanlarına uyuşturucu sattığı öne sürülen ve aralarında şarkıcı Seda Sayan’ın kardeşi Şahin G’nin de bulunduğu 6 kişi gözaltına alındı. Şahin G., yer temin etmekle suçlanıyor.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 6 ay süren fiziki ve teknik takibin ardından harekete geçti. Aksaray ve Bakırköy’deki eğlence mekanlarına uyuşturucu satan bir şebekenin izine ulaşıldı. Tespit edilen 8 adrese dün eş zamanlı operasyon düzenlendi. Baskında 3’ü torbacı diye tabir edilen uyuşturucu satıcısı olmak üzere 6 kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınan kişiler arasında şarkıcı Seda Sayan’ın kardeşi Şahin G.’nin de olduğu ortaya çıktı. Daha önce de birçok kez uyuşturucu kullanmak ve temin etmek suçlarından gözaltı alınan Şahin G’nin üzerinden bir miktar esrar maddesi çıktığı öne sürüldü. Operasyonda ise 150 gram esrar ele geçirildiği öğrenildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen zanlılardan Şahin G’nin yer temin etmekle suçlandığı belirtildi. Zanlıların başta Bakırköy ve Aksaray olmak üzere eğlence mekanlarına uyuşturucu sattığı öne sürüldü. Zanlıların emniyetteki sorgusu devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler