Sefa Yeşildağ Sözcü18de

Sefa Yeşildağ Sözcü18'de

Sözcü18.com yazı ailesine yeni bir isim daha katıldı...

Çankırı insanının ilk elden habere ulaştığı web adresi 'Sözcü18.com' yazı ailesine yeni bir ismi daha dahil etmenin mutluluğunu yaşıyor: Sefa Yeşildağ.

Sefa Yeşildağ, kendine has üslubu ve bakış açısıyla bundan böyle Sözcü18.com sayfalarında haftanın 3 günü kısa ve özlü yazılarıyla siz değerli okurlarımızla buluşacak. 

Sefa Yeşildağ'ın 'Hoş bulduk' başlıklı ilk yazısını buradan sizlere sunarken, bir sonraki yazısını kendi köşesinden okuma şansı bulacaksınız.

Sn. Yeşildağ'a 'aramıza hoş geldin' derken, sizleri ilk yazıyla başbaşa bırakıyoruz:

"Merhaba...

Bu yazıyı okuyan tüm insanlar. Daha önce bir çok yerde bir çok kişiye yazmama rağmen hayatımda ilk kez bir haber sitesinin köşesine köşe yazarı olarak yazıyorum.

Bundan sonra çok olağanüstü bir durum olmadıkça inşallah haftanın 3P'si (pazar-pazartesi-perşembe) günleri burada 'Gen-i Zekalı'nın köşesinde sizlerle olacağım.

Lütfen köşenin adını yanlış anlamayalım da sorun olmasın. :)

Artık bu köşede okuyacak, bilgi sahibi olacak bazen gülecek zaman zaman da düşüneceksiniz. 

Sizlere hiç bir zaman yok efendim 'ben konuşursam memleket sallanır, aman haaa bildiklerim var ama susuyorum' tarzında şeyler yazmayacağım.

Bizim bildiğimizi Allah'ın nasıl olsa bildiğinden dolayı Allah'ın bildiğini kuldan esirgemeyeceğiz; paylaşacağız. Ama duyduklarımı değil gördüklerimi yazacağım. Hatta gözümün gördüğünden emin olmadıkça iki kere görmedikçe satırlara dökmeyeceğim ki kimsenin hakkını yemiş olmayayım diye elimden gelen itinayı göstereceğim.

En önemlisi bilgi sahibi olmadığımız konularda kesinlikle fikir sahibi olmayacağız. Kimseye atıfta bulunup ne taş atacağız ne de çamur. Rahatlıkla söyleyebilirim ki hiç bir parti, sivil toplum kuruluşu, herhangi bir platform ya da yeni-eski hiç bir oluşuma üye değilim. Tamamen saf ve katışıksız tarafsızım. 

Çok konuşmayıp, hele boş hiç konuşmayacağız. Ahi kültürüyle yetişmiş birisi olarak Ahi kültürüne uygun olarak alnımız açık; elimiz açık, gönlümüz açık olacak. 

Dilimiz de, satırlarımız da yalandan, gıybetten, iftiradan çok ama çok uzak olacak inşallah. 

Yazımın başında da söylediğim üzere yazmayı çok seviyorum. Sizlerin ilgisini çekecek bir çok birikimim olduğumdan eminim. Daha önce Sözcü 18 sitesinde yayınlanan haberlere yaptığım yorumlar okuyanlar tarafından beğenilmiş ilgi görmüştü.

Editörümüz sayın Vedat Beki ile yaptığımız karşılıklı fikir alış verişi görüşünde kendisinden sitemize yazmak için teklifte bulundum. Sağolsun kendileri de 'senin gibi yazmaya hevesli bir kardeşimizin şevkini kırmayacağız, elbette yanınızda olacağız' diyerek hem bana güvendiğini gösterdi hem de köşesini bana emanet etti. Bizler de inşallah kendilerini ve siz okuyanlarımızı mahcup etmeyeceğiz.

Efendim perşembe günü görüşmek üzere hoşçakalın ve unutmayın ki 'Zor diyosun, Zor olacak ki imtihan olsun' der, Mevlana hazretleri."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler