Şehid adına üzücü manzara!

Şehid adına üzücü manzara!

21 Ağustos günü Şırnak-Uludere'de minibüsün şarampole uçmasıyla şehid olan uzman çavuş Murat Ustaoğlu'nu ziyarete gidenler hiç de hoş bir manzara ile karşılaşmadı...

Şırnak - Uludere ilçesi Gülyazı köyünde içinde bulunduğu minibüsün şarampole yuvarlanması ile birlikte şehid olan uzman çavuş Murat Ustaoğlu'nun Kurşunlu - Sumucak köyündeki mezarını ziyarete ziyarete giden vatandaşlar hiç de hoş olmayan bir manzara ile karşılaştılar.

Sumucak köyü kabristanında şehid Murat Ustaoğlu'nun kabri ile ilgili çalışmaların sürdüğü görülürken, çevrede bulunan görüntüler ziyarete gelenleri bir hayli mutsuz etti.

cankiri-sumucak-mezarlik-sozcu-resim-101.jpg

Sumucak köyü kabristanı içerisinde yatan şehid Murat Ustaoğlu'nun defnedildiği gün gelen taziye çelenkleri üst üste yığılmış bir şekildeki görüntüsü şehidi ziyarete gelen vatandaşların "Yaklaşık iki aydan bu yana şehidin defnedildiği bölgede duran ve bugün için çöp olan görüntü hiç hoş değil! Köy muhtarlığının bu kadar basit bir işlemi bayram öncesi yerine getirmemiş olması hayli düşündürücü" şeklindeki tepkilerine neden oldu.

sumucak-sehid-kursunlu-sozcu-resim-102.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler