Şehit annesi bakıcılık yaptığı evden çağırıldı

Şehit annesi bakıcılık yaptığı evden çağırıldı

Şemdinli şehidi Astsubay Üst Çavuş Kenan Ceylan'ın annesine acı haber bakıcılık yaptığı evden getirilerek verildi.

Hakkari Şemdinli’de PKK’lı teröristlerin yola döşediği mayının patlaması sonucu şehit olan 30 yaşındaki Piyade Astsubay Üst Çavuş Kenan Ceylan’ın Ankara’daki evine acı haber ulaştırıldı. Şehidin annesi çocuk bakıcılığı yaptığı evden ‘bir evrak var imzalamanız gerekiyor’ denilerek eve getirildi. Sağlık ekiplerini gören anne Güner Ceylan fenalaştı. Güner Ceylan acılı haber verilirken yere yığıldı.

Acı haberin mahallede duyulması üzerine komşuları şehit Kenan Ceylan’ın evine ve balkonlarına Türk bayrakları astı. Şehidin ailesinin oturduğu apartmanın ismini ‘Cumhuriyet’ olması şehit Kenan Ceylan için ‘Cumhuriyet’in şehidi’ denilmesine neden oldu.Polis emeklisi babasını uzun yılar önce akciğer kanserinden kaybeden şehit Kenan Ceylan’ın kız kardeşi Güner Ceylan’ın Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi olduğu, ağabeyi Kemal Ceylan’ın da Şanlıurfa’da banka müfettişi olarak görev yaptığı belirtildi.

Ankara Merkez Komutanı Tuğgeneral Nevzat Büyükceran da şehit Ceylan’ın evine gelerek taziyede bulundu. Mamak Belediyesi, şehidin evinin sokağında taziye çadırı kurarken, sağlık ekipleri de ambulansla şehit evinin önünde bekletiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler