Şehit cenazesinde Yalçın Akdoğan'a pet şişeli protesto

Şehit cenazesinde Yalçın Akdoğan'a pet şişeli protesto

Kars'ta yaşamını yitiren uzman çavuş Musa Saydam'ın Kırıkkale'deki cenazesine katılan Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, bir grup yurttaş tarafından protesto edildi.

Kars'ta şehit olan Jandarma Özel Harekat timinde görevli Astsubay Başçavuş Nurettin Öztürk'ün Kırıkkale'deki cenazesine katılan Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, bir grup vatandaş tarafından protesto edildi.

Şehit Öztürk'ün cenaze namazını kıldıktan sonra alandan ayrılan Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, aracına yöneldi. Bu sırada cenazeye katılan kalabalıktan bir grup, Bakan Akdoğan'a tepki gösterdi. Akdoğan'ı yuhalayan öfkeli kalabalıktan "Utanın, utanın, böyle kaçıp gitmek var mı?" sözleri duyuldu.

Koruma polisleri ile resmi kıyafetli polislerin engelleme çalışmalarına rağmen kalabalığın öfkesi dinmedi. Bakan Akdoğan'ın binmesiyle araç hareket ettiğinde de bir grup, aracın peşinden koşarak ellerindeki pet şişe ve cisimleri makam aracına doğru fırlattı. Bu sırada polisler ve vatandaşlar arasında arbede yaşandı. Yaşanan gerginlik, polislerin ve vatandaşların uyarıları sonrası sona erdi.

akdogan.jpg

İŞTE O ANLAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler