Şehit evinde iftar

Şehit evinde iftar

Cudi dağındaki çatışmada şehit düşen teğmen Korhan Kuruçay'ın Kurşunlu'daki baba ocağında iftar programı düzenlendi.

Geçtiğimiz aylarda Cudi Dağındaki çatışmada şehit düşen teğmen Korhan Kuruçay’ın (25) Kurşunlu’daki baba ocağında Çankırı Esnaf Sanatkârlar Odaları Birliği’nce iftar programı düzenlendi.

Programa Kurşunlu Belediye Başkanı İbrahim Doğu, Çankırı Esnaf Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Osman Karadeniz, Kahveciler ve Lokantacılar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Söğüt, Terziler Odası Başkanı Arif Bayrak ile Çankırı Esnaf Sanatkârlar Odaları Birliği ilçe yöneticileri katıldı.
Yemeğin ardından bir konuşma yapan Çankırı Esnaf Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Osman Karadeniz, şehitliğin kutsal ve yüksek bir mertebe olduğunu belirtti. Kısa zamanda terörün önüne geçilmesi gerektiğini belirten Karadeniz, şehit teğmen Korhan Kuruçay’a rahmet, şehit babası Ünal Kuruçay’a ve aileye de sabır diledi.
 
Yaşanan terör olaylarına da değinen Karadeniz, “Gittikçe şiddetlenen çatışmaların yaşandığı, peş peşe şehit haberlerinin geldiği bir dönemde yaşıyoruz. Teröristlerin ve sözcülerinin dillendiği, savaşın konuşulmaya başladığı bir dönemde, şehit ve gazilerimize özel bir önem verilmesi gerekiyor diye düşünüyorum. Gerçekten zor bir dönemden geçiyoruz. İnşallah kısa sürede bu lanetlerin kökü kazınacak. Buna yürekten inanıyorum” diye konuştu.
 
Kurşunlu Belediye Başkanı İbrahim Doğu da Kurşunlu’da şehit teğmen Korhan Kuruçay’ın ismiyle bir park yapacaklarını söyledi.
 
Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren şehit babası Ünal Kuruçay ise, desteklerini esirgemeyen Çankırı Esnaf Sanatkârlar Odaları Birliği ve Kurşunlu Belediyesi’ne teşekkür etti.
 
Kaynak: Karatekin gazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler