Şehit polis 2 aylık Elif'in babasıydı

Şehit polis 2 aylık Elif'in babasıydı

DHKP-C'li terörist Elif Sultan Kalsen üzerine bomba giydi. Polis karakoluna saldırdı. 1 polis o hain saldırıda şehit düştü. Acı bir tesadüf ki şehit polis Kenan Kumaş'ın 2 aylık bebeğinin adı da Elif'ti.

Saldırıda şehit olan polis memuru 33 yaşındaki Kenan Kumaş için yarın İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlenecek.

3 EL BOMBASIYLA GELDİ
Turizm Şube Müdürlüğü'ne yönelik bombalı saldırıyı gerçekleştiren ve hayatını kaybeden kadın olay yerine birisi çantasında, birisi paltosunun cebinde, birisi de elinde olmak üzere 3 el bombasıyla geldi.

polis2.jpg

POLİS MEMURU KENAN KUMAŞ ŞEHİT OLDU
Nöbet kulübesine yaklaşan kadın, elindeki el bombasının pimini çektiği sırada polis memuru Kenan Kumaş ateş etti. Saldırıda kadın olay yerinde, polis memuru Kumaş ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

33 YAŞINDA, 2 AYLIK KIZ BABASIYDI
Trabzon doğumlu 33 yaşındaki polis memuru Kenan Kumaş'ın, iki yıl önce evlendiği, iki aylık bir kızı olduğu öğrenildi.

EŞİ VE BEBEĞİ HASTANEYE GELDİ
Kenan Kumaş'ın eşi Gülcan Kumaş, 2 aylık bebekleri Elif Yaren ile birlikte Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne geldi. Gülcan Kumaş, bebeği ve bir yakınıyla birlikte akşam saatlerinde geldiği hastanede bir süre kaldıktan sonra, ayrıldı.

2 AYLIK BEBEĞİNE SARILARAK AĞLADI
Gülcan Kumaş'ın güçlükle ayakta durduğu ve koluna kadın polislerin girdiği dikkat çekti. Kumaş'ın, araca bindikten sonra ise 2 aylık bebeğini kucağına alarak sarıldığı ve gözyaşı döktüğü görüldü.

Buna rağmen bazı basın organları, Elif Sultan'ı "polis tarafından mağdur edilen öğrenci" olarak lanse etmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler