Şehrin ortasındaki nahoş görüntü kaldırıldı

Şehrin ortasındaki nahoş görüntü kaldırıldı

Çankırı'nın tuz kenti olduğunu vurgulamak amacıyla merhum belediye başkanı Namık Kemal Eryılmaz tarafından yaptırılan "tuz heykeli" yerinden söküldü.

Zamanın Belediye Başkanı, merhum Namık Kemal Eryılmaz tarafından projelendirilerek Pazar Pazarı içine yerleştirilen ve Çankırı'nın tuz kenti olduğunu vurgulamak amacıyla projelendirilen "Tuz Heykeli" dün sabah belediye ekipleri tarafından yerinden kaldırıldı.

Zaman zaman vatandaşların şikayetlerine neden olan ve altında tuvalet bulunan figür, bakımsızlık ve sahipsizlikten dolayı adeta kaderine terkedilmiş durumdaydı.

MEVCUT ALAN İŞPORTACI İSTİLASI ALTINDA!
Öte yandan, uzun süre bakımsızlıktan dolayı kaderiyle başbaşa kalan "tuz heykeli"nin belediye ekipleri tarafından kaldırılması sonrası çevre sakinleri "Tuz heykeli denilen ucubenin kaldırılması isabetli olmuştur. Ancak bölgede sadece pazar günleri kurulan pazar yeri, şehir içerisinde adeta işportacıların mekanı haline dönüşmüş durumda. Belediyenin bu duruma da bir çözüm bulması ve gerekli denetimleri yaparak, bizlerin huzurunu kaçıran görüntüyü ortadan kaldırması dileğimizdir" dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler