Selçuk Akan gidici!

Selçuk Akan gidici!

Çankırı Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzman Dr. Selçuk Akan'ın görevden alındığına dair söylentilerin gerçeğini merak ediyorsanız...

Çankırı'da fısıltı gazetesinin ortaya yaydığı "Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzman Dr. Selçuk Akan görevden alındı" şeklindeki söylentiyi Sözcü18 Haber merkezi muhatabını arayarak gerçeği ortaya çıkardı.

Genel Yayın Yönetmenimiz Vedat Beki, Genel Sekreter Selçuk Akan'a ulaşarak "Görevden alındınız mı?" şeklinde bir soru yöneltti. Akan da "Bugün için böyle bir durum ortada yok. Ancak Çankırı'da yapmamız gereken icraati mesaimiz dahilinde gerçekleştirdik. Çankırı'da yapmamız gereken bir iş kalmadı. Kurum başkanımız şahsıma  istediğim yerde görev yapma imkanı sundu. Ben de bu süreci değerlendiriyorum. Önümüzdeki 10 gün içerisinde yeni görev yerim belli olacak" dedi. Akan sözlerini "Görevden alındığım gün sizin haberiniz olacak" şeklinde tamamladı.

VALİ ÖZCAN DA KONUYLA İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI
Öte yandan Çankırı Valisi Vahdettin Özcan basın mensuplarının konuyla ilgili sorusuna cevap verdi. Vali Özcan, "Bize ulaşmış bir şey yok. Ancak kendisi beni ziyaret etti. Kurum başkanı Zafer bey böyle bir niyet ifadesinde bulunduğunu söyledi. Ama resmen bir işlem yok daha. Sanırım önümüzdeki hafta netleşir.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler