Selçuk Yula vefat etti!

Selçuk Yula vefat etti!

Efsane futbolcu kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Fenerbahçe'nin efsane isimlerinden Selçuk yula evinde geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 
 
Selçuk Yula'nın ölümüyle ilgili hastaneden açıklama: "Sabah 06.30'da solunum sıkıntısıyla acil servise getirilen sayın Yula, tüm yeniden canlandırma işlemlerine yanıt vermemiş ve saat 07.20'de hayatını kaybetmiştir."
 
54 yaşındaki Yula, spor yorumculuğu yapıyordu.
 
Fenerbahçe'den açıklama
"Fenerbahçemizin ve Milli Takımın eski futbolcularından Selçuk Yula’yı kaybettik. Kalp krizi sonucu bugün sabah saatlerinde aramızdan ayrılan Selçuk Yula 54 yaşındaydı. Merhum'a Allah’tan rahmet, ailesi, yakınları, sevenleri ve tüm Fenerbahçe Camiasına başsağlığı dileriz."
 
Galatasaray'dan başsağlığı mesajı
"Bir dönem Galatasaray formasını giymiş eski milli futbolcularımızdan Selçuk Yula’nın kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdiğini üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum'a Tanrı'dan rahmet, kederli ailesine, sevenlerine ve başta yıllarca formasını taşıdığı Fenerbahçe Spor Kulübü olmak üzere Türk futbol camiasına başsağlığı dileriz."
 
FENERBAHÇE'NİN KRALI
1959 Ankara doğumlu Selçuk Yula, Fenerbahçe'deki başarılı futbolu ve golleriyle tüm futbolseverlerin sevgisini kazandı. Futbola Şekerspor'da başlayan Yula, 1979-1986 yılları arasında efsane olacağı sarı lacivertli formayı giydi. Fenerbahçe'den sonra Almanya'da Weiss Berlin, Sarıyer ve futbola vedasından önce bir sezon da Galatasaray forması giydi.
 
A Milli Takım formasını 21 kez terleten Selçuk Yula, 1981-1982 sezonunda 16 gol, 1082-1983 sezonunda ise 19 golle gol krallığı da yaşadı. Fenerbahçe formasıyla toplam 134 gol attı.
 
Evli 1 kız çocuğu babası olan Yula, gazete ve televizyonlarda spor yorumculuğu yapıyordu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler