Selim Tarım'dan yeni albüm: Bir Nefes

Selim Tarım'dan yeni albüm: Bir Nefes

Karadenizli sevilen müzisyen Selim Tarım, ilk solo çalışması olan “Bir Nefes” adındaki albümü ile raflarda yerini aldı.

Uzun yıllardır Karadeniz Müziğine gerek tulumu, gerekse birbirinden önemli projeleriyle hizmet eden Tarım, uzun soluklu çalışmaları sonucu şekillenen albümünü Anadolu Müzik etiketiyle müzikseverlerle buluşturdu.

Kendi söz ve bestelerinden oluşan 9 eser ve 3 anonim eserin yer aldığı albüm, Anadolu Müzik etiketiyle Haziran ayı içerisinde piyasaya çıktı.

Yönetmenliğini ve aranjörlüğünü kendisinin bizzat yaptığı albümde, çok değerli sanatçı ve müzisyen dostları da yer aldı. 2 yıl süren hazırlık aşamasının ardından tamamlanan ve kendine has tarzını yansıttığı “Bir Nefes”, sanatçının üflemeli çalğılar üzerindeki hakimiyetinden yola çıkılarak kapak adını aldı.

Yakın zamanda raflarda yerini alan ‘’Bir Nefes’’, çıkar çıkmaz Türkiye’de çok konuşulacak bir kampanyayla da adından çokça söz ettirecek gibi. Merak uyandıran bu kampanya, Selim Tarım tarafından açılan ‘’KORSANA HAYIR’’ etkinliği ile büyük ilgi görerek devam ediyor. Bu kampanya ile albümü satın alan Selim Tarım dinleyicileri, albüm hakkındaki duygu ve düşüncelerini küçük bir not kağıdına yazarak, albüm ile beraber çektikleri fotografları Selim Tarım Facebook Fan Sayfası’na göndererek bu etkinliğe destek olmaktadırlar.
 
Ekip arkadaşları Davut Engin ve İbrahim Tosun ile birlikte IOS ve ANDROID işletim sistemli akıllı telefonlara uyarladığı “Tulum Uygulaması” ile  adından söz ettiren Selim Tarım ın, şahsına ait daha önce yayınlanmış ya da yayınlanmamış MESAM bünyesinde 80'in üzerinde kayıtlı eseri bulunmaktadır. Aranjörlüğünü ve Yönetmenliğini yaptığı ‘Bir Nefesin Öyküsü 1&2’ projeleri ile Karadeniz Müziğine katkılar sunan sanatçı, hazırlamış olduğu solo albümünün ardından benzer projelerle ve  farklı formatta televizyon projeleriyle, yöre müziğine yeni katkılar sunmaya kaldığı yerden devam etmeyi hedeflemektedir.
 
‘’Bir Nefes’’ adı verilen albümde şu eserler yer alıyor:
1- Keşke 
2- Yıprattum Resimleri 
3- Sevdaluk 
4- Görmedum Sevup Alan 
5- Dere 
6- Yattum Çimena 
7- Bir Nefes 
8- Misir 
9-  Deli Rüzgar 
10- Yürek Bu Dayanamaz 
11- Bağlayamam Ruhumu 
12- Ey Hayat

BİR NEFES 2014

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler