Şenol Günel'e sürpriz teklif

Şenol Günel'e sürpriz teklif

Şenol Güneş’in “Takımı bozmazsanız kalırım” şartı, Bursaspor’a ağır geldi. Bir Çin takımından yapılan cazip teklif, hocanın kafasını karıştırdı.

Bursaspor’da sözleşmesi sona eren teknik direktör Şenol Güneş, Beşiktaş için gün sayıyor. Tecrübeli çalıştırıcı, Bursaspor yönetimine “Eğer kadroyu korursanız kalırım” şartı koştu.
Güneş, yönetimden Fernandao’nun bonservisinin alınmasını ve sağ bek Şener’in Fenerbahçe’ye kaptırılmamasını istedi. Aynı zamanda Ozan Tufan’ın kesinlikle satılmaması gerektiğini belirtti, üzerine de takviye yapılmasını şart koştu.

ALTERNATİF DENİZLİ
Ne var ki yeşil-beyazlı yönetim, Fernandao’nun 5 milyon Euro’luk opsiyonunu kullanma hakkını 31 Mayıs’ta kaybetti. Şener ise Fenerbahçe’ye gitti. Yine Ozan Tufan için gelecek teklifler de Timsah için önemli. Maddi sıkıntı nedeniyle buradan gelecek gelir, yeniden yapılanmada kullanılacak.
Dolayısıyla Şenol Güneş’in şartının gerçekleşmesi mümkün değil. Güneş’in bugün İstanbul’da Beşiktaş ile masaya oturması bekleniyor. Ancak Çin’den gelen çok cazip bir teklif var. Bu da Beşiktaş’ın işini zorlaştırıyor. Mustafa Denizli de öne çıkıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler