Sentetik çim saha tamam ama!

Sentetik çim saha tamam ama!

Çankırı'da yapımı sürdürülen çim saha çalışmaları

bütün hızıyla devam ediyor.

Yıllarca Ballıca'da çamur deryasında mücadele veren Çankırı amatörleri önümüzdeki sezon sentetik çim sahalarda maçlarını oynayacaklar.

İsmail Hakkı Karadayı Kamp Eğitim Merkezinin üst tarafında yapımı devam eden sentetik çim sahada incelemelerde bulunan Vali Şemsettin Uzun, sahaya yapılacağını öğrendği 250 kişilik tribünün yeterli olmayacağını ve kapasitenin artırılmasını istedi.

70 x 105 m ebatlarında yapılan sentetik çim sahanın tamamlanması için çalışmaların yoğun bir şekilde sürdürüldüğü görüldü.

SAHA VAR, ANCAK SOYUNMA ODALARI YOK!
Öte yandan Sözcü18.com haber merkezinin elde ettiği bilgilere göre, Çankırı -Merkez'de yapımı sürdürülen sentetik çim saha için "tribün polemiği" yaşanırken, futbolcuların "soyunma odaları" için herhangi bir çalışmanın yapılmadığı görülmekte.

Konu ile ilgili olarak haber merkezimizin yaptığı araştırmada çim saha yapımı için çıkan ödeneğin tamamının harcandığı, soyunma odaları için gerekli olan yaklaşık 40 bin TL'ye ihtiyaç duyulduğu, bu paranın temininden sonra soyunma odalarının projelendirilerek inşaasına başlanacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler