Sercan: Kornere atmak istemedim

Sercan: Kornere atmak istemedim

Sercan'ın taca atmak yerine kornere gönderdiği top, sarı-kırmızılı kalede golü getirdi. Sercan bu hatasıyla ilgili yakın çevresine şunları söyledi...

Galatasaray’ın genç gülcüsü Sercan Yıldırım, Bursaspor maçı sonrası yaşadıklarını yakın çevresine aktardı.

BENİM İÇİN ÇOK ZOR BİR DENEYİMDİ

Radyospor’dan Özgür Sancar’ın edindiği bilgiye göre, Sercan, “Benim için son derece zor bir maçtı, bu yüzden tedirgin olmadım desem yalan olur. Zorluk derecesi çok yüksek bir maçtı. Elimden gelen her şeyi yapmaya çalıştım. Gole neden olan pozisyonda amacım topu kornere atmak değildi. Ayağımın üstüyle geriye doğru vurmaya çalıştım; fakat saha koşullarından dolayı top kavak kemiğime çarptı ve korner oldu; sonrasında gol oldu” dedi.

MELO GALİBİYET GOLÜNDEN SONRA NE DEDİ?

Yenilen gole karşın takım arkadaşlarının kendisini suçlamadığını, aksine galibiyete dair inancın daha da güçlendiğini belirten Sercan, “Baros’un golü muhteşemdi. Sonrasında Melo bana sarıldı, ‘üzülme, sen elinden geleni yaptın, şimdi daha iyisin yapmalısın’ dedi.  Saha içerisinde gördüğüm bu desteği hiçbir zaman unutamam. Soyunma odasında ise büyük bir çoşku vardı. Bir takımı başarıya götüren en önemli etkenin güçlü arkadaşlık bağları olduğunu bir kez daha gördüm” diye konuştu.

FATİH TERİM’İN SÖZLERİ ÇOK ÖNEMLİYDİ

Genç futbolcu, Fatih Terim’in maçtan sonra “Bu takımın golcüleri, Baros, Elmander ve Sercan’dır” sözünün kendisi için çok önemli olduğun, fizik ve oyun ritmi açısından en kısa sürede istenilen seviyeye gelerek, beklentileri karşılayacağını söyledi.

Sercan'ın hatası Galatasaray'a gol oldu

Sercan'ın taca atmak yerine kornere gönderdiği top, sarı-kırmızılı kalede golü getirdi.

Galatasaray'da Hakan Balta'nın ceza sahası içinde sakatlandığı pozisyonda, Sercan'ın taca atmak yerine kornere gönderdiği top, sarı-kırmızılı kalede golü getirdi.

Sercan, takım arkadaşının tedavisinin yapılması için müsait durumda topu taca göndermek yerine kornere attı.

Pozisyonun devamında da Bursaspor'da Gökçek Vederson kornerde topu sarı-kırmızılı oyunculara geri vermeyip orta yapınca, Serdar Aziz Bursaspor'un beraberlik golünü kaydetti.

Fatih Terim: Ben böyle gol görmedim

Çok çekişmeli, zevkli ve keyifli bir maç oldu. Galatasaray'ın 3 puanlara ihticımı var. 45-60 dakikalık oyunları daha yukarı çıkaracağız. Oyunu güzelleştirme adına her şeyi yapıyoruz. Bazen akılda olmayan şeyler başınıza geliyor. Ben futbol hayatımda böyle bir gol görmedim, yediğimiz gol. Ama böyle şeyler oluyor. Oyuncularımı kutluyorum.

Zaman zaman mazur görürlerse bizi memnun olurum. Ağır bir yükün altından kalkmaya çalışıyoruz, tekrardan siklinlemeye çalışıyoruz. Buralarda yorulacağız, mücadele edeceğiz ama daha iyi olacağız. Onun mesajını verebilirim. Bugünlerde böyle maçlar olabilir. Oyuncularımı tebrik ediyorum.

20-21 yaşında bir gençten bahsediyoruz. Yardımcı olacağız Sercan'a. Herkes o pozisyonda dışarı at dedi, atılacak yüz tane yer var o korneri tercih etti. O da geldi bize gol oldu. Maç 1-1 bitseydi de, 2-1 de bitse maç, O'na olması gerekeni izah edeceğiz. Böyle bir gol görülmemiştir herhalde. O'na büyük bir tecrübe olacak. Sercan yeteneklerini bir an evvel gücüyle birleştirmeli. Sercan, Emre ve Aydın için geçerli bunlar. Kadro istikrarını korurken, 25 kişiyi kullanmaya çalışıyoruz. Baros oyuna giriyor ve elinden geleni yapmayı çalışıyor. Biz böyle bir takım olmalıyız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler