Sercandan transfer açıklaması

Sercan'dan transfer açıklaması

Spor Toto Süper Lig'in üç büyük ekibi Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın transfer gündeminden düşmeyen Sercan Yıldırım'dan transferiyle ilgili açıklama geldi.

Bursaspor'un genç yıldızı Sercan Yıldırım, üç büyük kulübe gitmek istemediğini, Bursaspor'da ikinci şampiyonluğu yaşayıp Avrupa'ya transfer olmak istediğini söyledi.

Yılbaşını Uludağ'da geçiren yıldız oyuncu, Amsterdam'a gitme planını, Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'nın oğlu Serkan Yazıcı için bozduğunu belirtti. Antalya kampı öncesi tatil yapıp dinlendiğini dile getiren Sercan, transfer söylentilerinden duyduğu rahatsızlığı ifade etti.

"GİTME TARAFTARI DEĞİLİM"
Genç yetenek, "Ben her zaman Bursaspor'un futbolcusuyum ve Bursasporluyum. Bunu her zaman her yerde dile getirdim. Gitme taraftarı değilim. Gidersem İnşallah hele Avrupa hayalim gerçekleşirse ayrı bir mutluluk olur. Bursaspor'u temsil ederek gideceğim. Bursaspor'u en iyi yerlere getirip öyle gitmek istiyorum. Belki de ikinci defa şampiyonluktan sonra" dedi.

"REKABET BAŞARI GETİRİR"
Bir gazetecinin, takıma yeni golcü alınacak olmasının kendisini nasıl etkileyeceği yönündeki soruya Sercan, "Her zaman rekabet olmasının başarıyı getirdiğine inanıyorum. Her sezon böyleydi ve her sezon ben formayı kaptım. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. O yüzden bir sıkıntım yok. İnşallah transfer edilen futbolcu gelip takıma katkısı olduğunda Bursaspor güzel yerlere gelecektir" diye konuştu.

"YİNE ŞAMPİYON OLACAĞIZ"
Sercan takım olarak ikinci yarı hedeflerini ise şöyle anlattı:

"Takım olarak hedefimiz ilk üç ama bu yılda şampiyon olabileceğimizi düşünüyorum. Baktığınız zaman Trabzonspor hep favori gösterildi. Bizler yine arka plana atıldık. Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe transferlerinden dolayı yine favori gösterildi. Biz yine sürpriz yapıp şampiyon olacağımıza inanıyorum. Hocamızda bunu söylüyor."

"ÇOK GOL ATMAYA BAKACAĞIM"
Genç yetenek, ikinci yarı için daha fazla gol atmak istediğini dile getirdi. Kendisine bir gol hedefi koyduğunu ancak bunu basın mensupları ile paylaşmak istemediğini belirten Sercan, "Elimden gelenin en iyisini yapıp çok gol atmaya bakacağım. Takımda her zaman zaten gol sıkıntısı var deniyor. Daha 20 yaşındayım eksiklerimi gidermeye çalışıyorum. Onları da giderip çok gol atacağım" diye konuştu.

Bir gazetecinin, "Özel hayatınızla ilgili son günlerde çıkan haberler için neler söylemek istersin?" şeklindeki sorusunu ise Sercan, "Ben tatilime bile çıktığımda göz önünde olan futbolcuyum. Magazinsel haller olacak. Sıkıntı yok. Sadece gündeme fazla gelmeyip hiçbir şeyi inkar etmiyorum. Her şey ortada. Arkadaşım olduğunu her zaman söylüyorum Zaten kız arkadaşım olduğunda dile getiriyorum. O yüzden bir sıkıntı olmadığını düşünüyorum" diye cevapladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler