Sergen Yalçın'dan Fenerbahçe iddiası

Sergen Yalçın'dan Fenerbahçe iddiası

Sergen Yalçın, Spor Toto Süper Lig'in ilk devresini lider kapatacak takım hakkında açıklamada bulundu.

Futbol yorumcusu Sergen Yalçın, TRT Spor ekranlarında yayınlanan 'Futbol Arena' adlı programda Spor Toto Süper Lig'in ilk devresini lider kapatacak takım hakkında açıklamada bulundu.

Fenerbahçe'yi avantajlı gören Sergen Yalçın, sarı-lacivertlilerin Bursaspor'u mağlup etmesi halinde rakiplerine 8 puan fark atacağını söyledi. Sergen, bunu 'Yüzde 95' sözleriyle açıkladı.

İşte o değerlendirmeler:

"FENERBAHÇE 7 MAÇIN 6'SINI KAZANIR"
Puan cetveline baktığımız zaman aldatıcı olmasın. Fenerbahçe, Bursaspor'u yenerse ilk devreyi en az 6-7 puan önde bitirir. 8 puan önde bitirir... Çünkü Fenerbahçe'nin kalan maçları kolay. Son kalan 7 maçın en az 6'sını kazanır büyük ihtimalle. Bir tanesini de kendi kendine bir şey yaparsa şansa berabere kalır. Öyle bir görüntü var. Şu anda avantajlı, Bursaspor'u yenerse daha da avantajlı bir konuma gelecek.

SERGEN'DEN YÜZDE 95 YORUMU
Bursaspor karşısında kazanırsa, ilk yarıyı önde kapatma ihtimali yüzde 95. Fenerbahçe iyi takım, hafife almayın. İyi konsantre olursa Türkiye'de zor kaybeder. Güzel bir maç olacak. Bursaspor da iyi takım. Kolay bir karşılaşma değil.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler