Sergen Yalçından Galatasaray açıklaması

Sergen Yalçın'dan Galatasaray açıklaması

Tahminleri tutmayan futbol yorumcuları konuştu.

Galatasaray Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş karşılaşmasında Schalke 04'ü 3-2 mağlup ederek çeyrek finale adını yazdırdı.

Eski futbolcu ve futbol yorumcuları  Sergen Yalçın ve Ümit Özat'ın Galatasaray'ın Schalke 04 maçı öncesi sarı kırmızılılar için çeyrek finale çıkamaz yorumları sosyal medyada tepki çekmişti. Yalçın ve Özat o tepkilere cevap verdi.
 
İşte Sergen Yalçın ve Ümit Özat'ın o açıklamaları;
 
Eski futbolcu ve futbol yorumcusu Sergen Yalçın, Galatasaray'ın Schalke 04 karşısında Sneijder, Drogba ve Burak Yılmaz'ı aynı anda kullanması halinde eleneceğini iddia etmişti. Taraftarların diline dolanan Sergen Yalçın, yaptığı o yorumlara açıklık getirdi.
 
"GALATASARAY'I GÖRDÜK SCHALKE'DEN 2 GOL YEDİ"
"İnsanlar söylediklerimizi çarpıtmayı seviyor. Açın, bakın 25 Aralık'ta "G.Saray yarı finale kalabilir" demişim. Neymiş, "Çeyrek final göremez" demişim... Dediğim şuydu; "G.Saray'ın riskli bir kadrosu var, gol yer." Gördük, Schalke'den de 2 gol yedi. "Daha üretken oynamalı" demiştim. Bu kez fırsatları iyi değerlendirdi, rakibinden çok attı, tarih yazdı. Fatih Terim ve takımını özellikle 2. yarıdaki müthiş mücadele için ayakta alkışlamalı. Melo insanüstü oynadı. Muslera dünyanın en iyi kalecilerinden biri olduğunu kanıtladı. Kurada G.Saray, mahşerin 4 atlısı Barça, Real Madrid, B.Münih ve Juventus'a düşmez, onlar da birbiriyle eşleşirse, final yolu açılabilir."
 
Ümit Özat'ın açıklamaları...
 
Ümit Özat, Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın Schalke'yi geçmesinin çok zor olduğunu ifade eden "Schalke, Galatasaray'ın üzerinden tır gibi geçer" iddiasının tutmaması üzerine açıklama yaptı.
 
"ELEŞTİRİLER UMRUMDA DEĞİL"
Hakkımdaki eleştirileri önemsemiyorum. Futbolun doğrularını ifade ediyorum. Schalke'nin bu maç öncesi favori olmadığını kimse söyleyemezdi. Galatasaray bu ülkenin takımı. Ben Galatasaray'ın kazanmasından üzüntü duymuyorum. Beni eleştirenler Gençlerbirliği - Galatasaray maçı için ne diyecekler?
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler