Sergene İnönüden veto!

Sergen'e İnönü'den veto!

Beşiktaşlı taraftarlar Kartal için bazı eleştirilerini söyleyen Sergen Yalçın'a ateş püskürdü.

Beşiktaş taraftarları takımın galibiyetlerinden sonra siyah-beyazlı ekip için bazı eleştirilerini söyleyen Sergen Yalçın'a Trabzonspor maçında tepki gösterdi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda B grubunda son hafta maçında Beşiktaş'ın İnönü Stadı'nda konuğu Trabzonspor'du. Karşılaşmaya fırtına gibi başlayan ve 10'da Almeida, 30'da ise Quaresma'nın golleriyle durumu ilk yarım saatte 2-0 yapan Beşiktaş'ta taraftarın bir isme protestosu vardı.

Geçtiğimiz haftalarda televizyonda Beşiktaş takımına yaptığı eleştiriler ile gündeme gelen Sergen Yalçın tribünlerden nasibini aldı. Quaresma'nın attığı golden sonra Beşiktaş taraftarları eski oyuncuları Sergen Yalçın hakkında küfürlü tezahüratlarda bulundular.

Bu tezahüratlar sonrasında yayıncı kuruluş TRT1 tribünlerin sesini bir süre kısmak zorunda kaldı.

Sergen Yalçın bugün Habertürk Gazetesindeki köşe yazısının son bölümünde kendisine yapılan protestolarla ilgili şunları yazdı:

"Seyircinin benimle ilgili protestosuna bir anlam veremedim. 100. yılda şampiyonlukta baş rolü oynamış, kupalar kazanmış, kaptanlık yapmış, camianın sembol ismi olmuş bir Beşiktaş sevdalısına karşı yapılan bu protestolara çok üzüldüm. Beşiktaş taraftarına yakışmadı."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler