Şerif Taytıs ile Çorum Valisi arasındaki fark!

Şerif Taytıs ile Çorum Valisi arasındaki fark!

Bugün Çorum'da Çorumspor ile karşılaşacak olan

Çankırı Belediyespor'un yaşadıklarına bir bakın, bir de rakip takımın yaşadıklarına!

Çankırı Belediyespor ile karşılaşacak olan Çorumspor'a, Çorum Valisi Nurullah Çakır, yemek veriyor.

Ve yemekte Vali Çakır'ın yaptığı moral konuşması... İsterseniz bizler daha fazla yorum yapmayalım ve sözü Çorum Haber gazetesinde yer alan habere bırakalım. Bırakalım da Çankırı Valisi Şemsettin Uzun ile Çorum Valisi Nurullah Çakır arasındaki farkın ne olduğunu hep birlikte anlayalım...

YORUMSUZ...

Zorlu Çankırı Belediye maçı öncesinde Penez Termal Otel’de Çorumspor yönetimi, teknik heyeti ve futbolcularına moral yemeği veren Vali Nurullah Çakır, yaptığı konuşmada ince mesajlar verirken, özellikle futbolculardan sadece sahadaki işlerine yoğunlaşmalarını istedi ve, “Bazen zamanında olmasa da her şeyin telafisi mümkündür. Telafisi zor olan tek şey ise sahada alınan sonuçlardır” dedi. Çakır, protokolün de tam kadro katıldığı yemekte, Çorumspor yönetiminden övgüyle bahsederken “Ben bu yönetimi ve meclisi Bank Asya’ya değil, Süper Lig’e yakıştırıyorum” ifadesini kullandı.

Pazar günü sahasında Çankırı Belediyespor’la çok kritik bir maç oynayacak olan Çorumspor’da hazırlıklar galibiyet parolasıyla devam ederken, Vali Nurullah Çakır maç öncesinde futbolculara moral yemeği verdi.

Önceki akşam Penez Termal Otel’de verilen akşam yemeğine protokol de katıldı. Vali Çakır’ın evsahipliğini yaptığı yemeğe, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Hakan Saraç, Emniyet Müdürü Necmettin Emre, Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin, Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, TSO Meclis Başkanı ve Çorumspor Yüksek Meclisi Başkanı Erol Karataş, Çorumspor Kulübü Başkanı İbrahim Necmi Özkaya, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Genel Başkanı Sefer Kurtaran, Futbol İl Temsilcisi Engin Ayan, Anadolu Spor Gazetecileri Derneği (ASGD) Çorum Şubesi Başkanı Hüseyin Aşkın, bazı Çorumspor Yüksek Meclisi üyeleri, Çorumsporlu yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular katıldı.

İNCE MESAJLAR

Yemekte özellikle futbolcularla yakından ilgilenen ve salona girdiğinde bir süre futbolcularla ayaküstü sohbet de eden Vali Nurullah Çakır, yaptığı konuşmada ince mesajlar verdi.

Çorumspor camiası ile daha önce birlikte olmayı istediğini ancak yoğunluk nedeniyle birlikteliğin yeni kısmet olduğunu dile getirerek sözlerine başlayan Vali Nurullah Çakır, bir ilin en büyük tanıtım aracının spor olduğuna dikkat çekerken, daha önce görev yaptığı yerlerde de sporun içerisinde olduğunu anlattı ve buna en taze örnek olarak da Karabük’ü gösterdi.

Karabük’te yaşanan onca olumsuzluğa rağmen yılmadan çalıştıklarını dile getiren Vali Çakır, özellikle Çorumsporlu futbolculara ince mesajlar verdi. Tamamen sahadaki işlerine yoğunlaşmalarını isteyen Çakır, “Her şeye rağmen sahada oynayacak ve kazanacak olan futbolculardır. Her şeyin telafisi mümkündür. Telafisi zor olan tek konu, sahada alınan sonuçlardır.

Sizler, futbolcular olarak sadece işinize yoğunlaşın. Diğer konuları bırakın ilgiler çözsün. Elbette zaman zaman aksaklıklar olacaktır. Ama siz her şeye rağmen işinizi en iyi şekilde yapmaya çalışın. Bazen zamanında olmasa bile her şey telafi edilebilir. Ama sizin kaybettiğiniz puanların telafisi zor olur. Gözümüz kulağımız sizde. Kentin de öyle. Bu kent, bu takıma sahip çıkmakta geri kalmayacaktır” şeklinde konuştu.

YÖNETİME ÖVGÜ

Çorumspor yönetimine ve Yüksek Meclisi’nden de övgü dolu sözlerle bahseden Vali Nurullah Çakır, “Çorum’a henüz gelmeden önce de araştırdım. Geldikten sonra da gördüm ki Çorum’da bir birliktelik var.

Belediye Başkanı hep olayın içerisinde. İmkânlar ölçüsünde üzerine düşeni yapıyor. Çok onurlu, bir yönetim ve meclise sahip Çorumspor. Bu yönetim ve meclis Çorumspor için büyük bir şans. Ben şahsen bu yönetimi ve meclisi Bank Asya 1.Lig’e değil, Süper Lig’e yakıştırıyorum.

Yönetim ve meclisin görevi, kulübün idaresi. Ama bu görevde herkesin destek olması gerekiyor” şeklinde konuştu. (kaynak: corumhaber.com)
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler