Seriye Ünyeyi de eklemek istiyoruz

Seriye Ünye'yi de eklemek istiyoruz

Pazar günü Ünye ilçe stadında Ünyespor ile karşılaşacak olan Çankırıspor, yenilmezlik serisini sürdürme düşüncesinde.

Çankırıspor, pazar günü oynayacağı Ünyespor karşılaşmasına "enişte"yi üzme hesapları yaparak hazırlanıyor!

Bilindiği gibi Ordu-Ünye doğumlu olan Çankırı'nın eniştesi İçişleri Bakan İdris Naim Şahin dünden bu yana Ordu'da bulunuyor. Bakan Şahin'in yarın oynanacak karşılaşmayı izlenmesi beklenmekte.

ÇANKIRISPOR, FATSA'DA KONAKLADI

Çankırıspor deplasmanda oynayacağı Ünyespor karşılaşması için dün karayoluyla Ünye'ye hareket etti. Akşam saatlerinde Fatsa'ya ulaşan kafile maç saatine kadar Yalçın Otel'de konaklayacak. Takımda Ali Yakup'un kart cezazı, Zihni ve Muammer'in de sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almadığı öğrenildi.

Pazar günü saat 13.30’da Ünye Şehir stadında oynanacak müsabakayı Ercan Hellaç, Serhan Malkoç ve Nihat Samuk hakem üçlüsü yönetecek.

BAŞKAN KARAALİ: MAÇ HEYECANI
BELLİ BİR SEVİYENİN ÜZERİNE ÇIKMAMALI

Ünyespor ile oynanacak maç öncesi düşüncelerini Sözcü18'e aktaran Kulüp Başkanı Sevda Karaali "Ünye yerel basınına incelediğimde Çankırıspor maçı için hayli sert mesajlar gördüm. Sporun heyecanını belli bir seviyenin üzerine çıkarmamak gerekir. Takımımız ahaya çıkıp mücadelesini en iyi şekilde verecek" dedi.

Son iki gündür İstanbul'da bir dizi görüşmelerde bulunan Başkan Karaali'nin Ünye'ye giderek karşılaşmayı İçişleri Bakanı ve Çankırı'nın eniştesi İdris Naim Şahin ile birlikte izleyeceği de öğrenildi.

ALİ KOÇ İLE GÖRÜŞME

Öte yandan Başkan Karaali'nin İstanbul'da gerçekleştirdiği yoğun görüşme trafiği içerisinde FB yöneticisi Ali Koç, ALPET Petrolün patroniçesi Birtenn Öztürk, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile şike davasından yargılanarak mahkemece serbest bırakılan FB yöneticisi Şekip Mosturoğlu ile Sivasspor Kulübü Başkanın Mecnun Odyakmaz'ın olduğu öğrenildi.

"YENİLMEZLİK SERİMİZİ SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ"

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Çankırıspor'un teknik direktörü Hakan Yılmaz, ''8 maçlık yenilmezlik serimizi sürdürmek istiyoruz'' dedi.

Yılmaz, yarın Ünyespor ile karşılaşacakları maçı hatırlatarak, ''Bu tür karşılaşmalarda yenilmeden dönmek çok önemli. Bu direncimizi sene sonuna kadar sürdürmeliyiz. Eğer yarınki karşılaşmada istediğimiz futbolu sahaya yansıtırsak, kazanırız'' ifadelerini kullandı.

Her maçı iyi oynayarak kazandıklarını belirten Hakan Yılmaz, ''Bizim en büyük avantajımız bu. Eğer Ünyespor'u yenersek çok çok önemli bir galibiyet almış olacağız. Biz, bu maçta da 8 maçlık yenilmezlik serimizi sürdürmek istiyoruz'' diye konuştu.

ÜNYESPOR İLK PEŞİNDE

Pazar günü saha ve seyircisi önünde Çankırıspor'u konuk edecek olan Ünyespor'da, müsabakadan galibiyetle ayrılarak bu sezon üst üste üçüncü galibiyeti almanın hesapları yapılıyor...

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta alt sıralardan kurtulmanın mücadelesini veren Ünyespor, Pazar günü kendi evinde Çankırıspor’u konuk edecek. Müsabakanın hazırlıklarını tamamlayarak kampa giren Ünyespor’da golcü futbolcusu Seydihan sarı kart cezalısı. Perşembe günü şehir stadının zemini karla kaplı olması nedeniyle halı sahada çalışmak zorunda kalan yeşil beyazlılar, dün yaptığı taktik idmanı ile birlikte Çankırıspor maçının hazırlıklarını tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler