Serra Yılmaz: Türk olmak benim suçum değil

Serra Yılmaz: Türk olmak benim suçum değil

Dünyaca ünlü Şef Aşçı Antony Bourdain’in programına konuk olan Serra Yılmaz, yaptığı açıklamayla büyük tepki gördü.

2005’te Travel Channel adlı TV kanalında “No Reservations” adlı bir TV serisi üreten Anthony Bourdain, Türkiye’ye geldi. Bourdain, Türk yemeklerini tadarken Serra Yılmaz’a ”Türk olmak nasıl bir duygu? Türk olmayı tarif edebilir misin?” sorusu üzerine Serra Yılmaz, ”Türk olmak benim suçum değil” cevabını verdi.

ABD´DEKİ TÜRKLERDEN SERRA YILMAZ’A TEPKİ VAR
Oyuncu Serra Yılmaz CNN International kanalında yayınlanan, dünyaca ünlü televizyon programcısı Antony Bourdain’in sunduğu “Parts Unkown” programına  konuk oldu. Serra Yılmaz’ın, Bourdain’in ‘Türk olmak nasıl bir şey?’ sorusuna “Evet Türküm ama bu benim suçum değil” şeklinde verdiği cevap ise Amerika’da yaşayan Türkler tarafından büyük tepki ile karşılandı. Serra Yılmaz’a özellikle Twitter üzerinden tepki yağdı. Kendisine verilen tepkileri kendisine ait yorumları ile eleştiren Yılmaz, bir süre sonra çareyi yorum yapanları engellemekte buldu.

ERMENİLERİN TÜRKİYE’DEKİ GELECEĞİNİ SORMUŞTU
Ünlü Şef Aşcı Antony Bourdain Amerika’da reyting rekorları kıran Parts Unkown programı ile Türkiye’ye ikinci defa geliyor. Son yaptığı programı İstanbul’da çeken ve genel olan program konsepti dışında daha çok Türkiye politikasını ve Gezi Parkı olaylarını ekrana taşıyan Bourdain bu sefer Türkiye’nin dış dünyadaki tanıtımında rol oynadı. Perşembe pazarında yaptığı çekimler sırasında Ermeni bir Türk vatandaşının işlettiği restoranı ziyaret eden Bourdain’in, “Ermenilerin Türkiye’deki geleceğini nasıl görüyorsunuz?” sorusuna, restoran sahibi “Yakında işler böyle giderse bu ülkede hiç bir Ermeni genci kalmaz hepsi bu ülkeyi terk eder” diye cevap verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler