Servis şoförü ilişki yaşadığı kadını boğarak öldürdü

Servis şoförü ilişki yaşadığı kadını boğarak öldürdü

Şanlıurfa’da servis şoförü okula taşıdığı öğrencilerden birinin annesi olan, ilişki yaşadığı 3 çocuk annesi Sibel Çadırcı’yı boğarak öldürdü.

Ortaokul öğrencisi S.Ç.’nin de bindiği okul servisinin şoförlüğünü yapan Mahmut Zafer O., 2 yıldır ilişkisi olduğu öne sürülen Sibel Çadırcı’nın yaşadığı eve gitti.

Akaryakıt istasyonunda çalışan eşinin olmadığı, çocukların uyuduğu sırada eve giren Mahmut Zafer O., Sibel Çadırcı ile tartışmaya başladı.

CESEDİ KOLONYA DÖKEREK ATEŞE VERDİ
Tartışma sırasında öfkelenen Mahmut Zafer Ö., yatak odasında sert bir cisimle başına vurduğu kadını daha sonra elleriyle boğarak öldürdü. Mahmut Zafer Ö., ardından battaniyeye sardığı cesedi, üzerine kolonya dökerek ateşe verdi.

Cinayet şüphelisi servis şoförü, evde bulunun dizüstü bilgisayar, cep telefonu ve altınları alarak kaçarken, gürültü ve dumana uyanan çocuklar ise komşularından yardım isteyip, polis ve itfaiye ekiplerini çağırdı.

BOĞULARAK ÖLDÜRÜLDÜĞÜ ANLAŞILDI
Eve gelen ekipler, yatak odasındaki küçük çaplı yangını söndürdü ve bu sırada açtıkları bir bölümü tutuşmuş battaniyenin içerisinde Sibel Çadırcı’nın cesedini buldu. Adli Tıp Kurumu morguna götürülen 3 çocuk annesi Sibel Çadırcı’nın yapılan otopside başına sert bir cisimle vurulduktan sonra boğulduğunu saptandı.

Polis ve itfaiye ekiplerinin incelemesinde ise yangnının kadının cesedinin sarıldığı battaniyenin üzerine dökülen kolonyanın ateşe verilmesiyle çıktığı belirlendi.

ANNEMLE İLİŞKİLERİ VARDI
Polis ekiplerinin başlattığı çalışma sırasında, öldürülen kadının 12 yaşındaki kızı ortaokul öğrencisi S.Ç., annesinin odasından gürültü duyduğunu ve uyandığını bu sırada içeriden çıkan kendisini okula taşıyan servis sürücüsünü görünce korkup uyuyor numarası yaptığını söyledi. Kız öğrenci ayrıca tanıdığı servis sürücüsü Mahmut Zafer O.’nun annesi ile ilişkisi olduğunu ve zaman zaman babası işe gittikten sonra evlerine geldiğini söyledi.

S.Ç., ifadesinde zaman zaman kendisini ve diğer kardeşlerini de taciz ettiğini söylediği cinayet şüphelisi Mahmut Zafer O., polis tarafından kısa sürede yakalanıp, gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürülen cinayet şüphelisi Mehmet Zafer O.’nun da sorgulamasında suçunu itiraf ettiği öğrenildi. Sorgulaması süren Mahmut Zafer O., işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler