Sessiz gecede gülen Aslan!

Sessiz gecede gülen Aslan!

Spor Toto Süper Lig 34. ve son hafta maçında Galatasaray, kendi sahasında ligden düşmesi kesinleşen Konyaspor'u konuk etti

Spor Toto Süper Ligin kapanış haftasında G.Saray cezası nedeniyle seyircisiz oynadığı karşılaşmada Konyaspor'u 2-0 mağlup etmeyi başardı.  

Spor Toto Süper Lig'de sezonun son haftasının açılış maçında Galatasaray evinde Konyaspor'la karşılaştı. Sarı-kırmızılıların cezası nedeniyle seyircisiz oynanan karşılaşmada gülen taraf 2-0'lık skorla Galatasaray oldu. Cimbom'a galibiyeti getiren golleri 11. dakikada Kazım ve 15. dakikada Culio kaydetti.

AYSAL YÖNETİMİ 3 PUANLA SİFTAH YAPTI

Bu sonuçla birlikte, 2010-2011 sezonunu 3 puanla kapatan sarı-kırmızılı ekip, aynı zamanda geçtiğimiz Cumartesi günü Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'da başkan seçilen Ünal Aysal yönetiminde ilk galibiyetini aldı.

KABUS BİTTİ

Galatasaray 34. hafta sonunda 46 puan ve -5 averajla kabus gibi bir sezonu geride bıraktı. Tarihinde ilk kez eksi averajla sezonu tamamlayan sarı-kırmızılılar maç fazlasıyla 7. sıraya yerleşti. Cimbom'un ligdeki sıralaması Pazar günü oynanacak Eskişehirspor-Kasımpaşa ve Karabükspor-Trabzonspor maçlarının ardından belli olacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler