Sevda Karaali a Haberde - İZLE

Sevda Karaali a Haber'de - İZLE

Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali bu akşam 19.15'de a haber'de Selin Ongun'un 'Bi Sormak Lazım' programına konuk oluyor.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta zorlu bir sezonu geride bırakan Çankırıspor'da durmak yok. Kulüp Başkanı Sevda Karaali çalışmalarını bugünlerde İstanbul'a kaydırmış durumda.

Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho'nun Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirilen ''Sürdürülebilir Başarı İçin Liderlik Konferansı''na katılan Başkan Karaali bugün de a haber'de canlı yayına çıkacak.

Selin Ongun'un hazırlayıp sunduğu 'Bi Sormak Lazım' a Haber'de saat 19.15'de.

cankiri-sevda-karaali-ahaber-sozcu-resim-01.jpg

YAYIN GAYET BAŞARILI GEÇTİ

Saat 19.15'de başlayan ve yaklaşık 40 dakika süren programda Kulüp Başkanı Sevda Karaali gerek Çankırıspor gerekse Türk futbolu üzerine kurduğu cümlelerle program yapımcısı ve sunucusu Selin Ongun'u şaşırttı.

Başkan Karaali, programın sonunda Cumartesi günü Şabanözü'nde Mehmet Ali Şahin ilçe stadının açılışını da kamuoyuna duyurdu.

Başkan Karaali yayın sonrası Sözcü18'e yaptığı açıklamada "Çankırı'nın ve Çankırıspor'un tanıtımına katkı sağlayabildiysem kendimi mutlu hissederim" dedi.

Yayın özetini izlemek için - TIKLA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler