Sevda Karaali Twitter'dan bombaladı!

Sevda Karaali Twitter'dan bombaladı!

Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali'nin hedefinde Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç var.

Sevda Karaali sabah saatlerinde Twitter'dan attığı tweetlerle, Antalya kampında yaşanan olayların ayrıntılarına girdi. Başkan Karaali'nin hedef tahtasına Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç oturdu.

İşte o tweetler:

- Zamanı gelmişse birşeylerin, sen susarsın pislik tüm ihtişamıyla akar. Şimdi temizlik zamanı... Çankırıspor'da 2. yarı temiz bir sezon olacak.
- Bu ülkede paralel devlet gibi "Paralel takım" oluşturmaya kalkanlar ihanetin bedelini ödemeye hazır değilseniz hatanın mahcubiyetini yaşayın.
- Biz aynı tabloyu 2009 yılında da yaşadık. 2009'da bizzat B. Başkanı eski kulüp başkanıyla birlikte yürütmüştü bu çökertme organizasyonunu.
- Bu "Sevda Başkana kazan kaldırın sonuna kadar arkandayız" operasyonunu şimdi sponsoru olduğu taraftar grubunu maşa olarak kullanarak yapıyor.
- Taraftar aracılığıyla ayartıyor yardımcı hocayı, futbolcuyu. Kulüp yöneticilerine randevu vermemek için kırk mazeret üreten B. Başkanı.
- B. Başkanı seçmen ziyareti yapacağına sözde taraftarlarla "Ne oldu, iş tamam mı? Takımı dağıtabildik mi? Hocayı ayartabildik mi?
- Başlarına çorap örebildik mi" toplantısı yapıyor. Allah büyük. Sizin ucuz, küçük hesaplarınızda bizim samimi emeğimizi feda etmeyecek kadar adil.
- Sn. İrfan Dinç buradan açıkça yazıyorum; Sponsoru olduğun taraftar grubuyla elma ağacımıza gönderdiğin nifak kurtları bir kısım elmalara ulaşıp
- Elmalara ulaşıp zarar vermeyi başardı. Ancak; Sevda Başkan elmaları kurtaramayacağını anlayınca dalı silkeleyip senin çürüttüğün elmaları
- İşte Çankırıspor'da yaşanan son 24 saatin özeti. Dün akşam ayakçılarınla yaptığın toplantı da bunun ispatıdır. Bütün şehirlerde Bldy Başkanları
- devre arası "Takıma ne faydamız olur?" toplantısı yaparken İrfan Bey "Sevdayı nasıl zor durumda bırakıpta kaçırtırız" toplantıları yapıyor.
- Biz namuslu, çalışkan insanların seslerinin hırsız, ahlaksız insanlar kadar gür çıkması gerektiğine inananlardanız.
- Senin koltuğun, organizasyonun, taraftar grubun buna yetmeyecektir. Seni ve çirkin oyunlarını Allah'a ve samimi Çankırılıların vicdanına havale
- vicdanına havale ediyorum. Değerli kamuoyu biz her zamanki gibi çalışmaya devam edeceğiz. Çürük elmalar ayıklanmıştır.
- Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz. İşte kasaba görüntüsündeki 10 yılık icraatınız Çankırı'nın hali. İşte 4 yıldır uğraştığımız Çankırıspor'un hali.

KORHAN ÖZTÜRK, İMZAYI ATTI VE ANTALYA KAMPINA KATILDI
Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali son olarak Altay'dan transfer edilen ve kendisiyle 1.5 yıllık sözleşme imzalanan Korhan Öztürk'le ilgili olarak da "Korhan Öztürk dün akşam Ankara'da imzayı atıp gece Antalya kampa katıldı. Çankırısporumuza hayırlı olsun" dedi.

aa-korhanozturk-sevdakaraali-sozcu-resim-01.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler