Sevda Karaali Twitter'den bombaladı!

Sevda Karaali Twitter'den bombaladı!

'Çankırı Tanıtım Günleri'nin açılışı ve akşam yemeğinde yaşanılanların perde arkası...

Çankırıspor Kulübü Başkanı Karaali, Başkent’te start alan ‘Çankırı Tanıtım Günleri’ açılışı ve akşam Binicilik İhtisas Kulübü'nde verilen yemek sonrası Twitter hesabından paylaştığı mesajlarla Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İ. Melih Gökçek’in Çankırı ziyareti ve açılış töreninde yaşanılanlarla ilgili flaş değerlendirmeler yaptı.

Başkan Karaali ilk mesajında “Ne garip kimisi bedava 1 takım elbise ederinde kimisi de inandığı doğruda bir ömür harcama gayretinde” diyerek açılışı yaptı ve şöyle devam etti:

“Birisi 2 dönemdir iktidar partisi vekilleri b. Başkanı olmasına rağmen KÖY görüntüsünden kurtulamayan Garip Çankırı’m için vicdan yapıp…"

"Melih Gökçek Çankırı’ya hizmet için görevlendirmiş. Melih Başkan Çankırı Belediye Başkanı gibi proje ve hizmet açıklamaları yaptı bugün."

 
"Rabbim sen kimseyi ACİZ kullarından yapma. Düşmanım bile olsa kimsenin bu kadar aciz ve küçülmüş olmasını istemem."
 
"Evet Melih Başkan Çankırı dersini iyi çalışmış. Bizim başkanın 10 yıldır bakış bir şeye benzetemediği çayı bile Uzakdoğu gezisindeki notlarıyla eşleştirip herkesin gözlerine inanamayacağı bir projeye döndüreceğini açıkladı."
 
"Tabii Melih başkanın biz Çankırılılar'ın Çankırı'nın bu halini tanıyamayıp, gözlerimize inanamadığımızdan haberi yok.
 
"Başkanım sizi takdir ettim. 'Melih Başkanın Genel müdürü' etiketini kullanarak ilimize belediye başkanı olan meslektaşınızın kullandığı etiketin bedelini ödeyip, gerçek liderlerde olduğu gibi şahsınıza olan inançtan kaynaklı hayal kırıklığına sahip çıkmanız süper."
 
Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali bu tweetlerinin ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in Çankırı'ya "Eski parayla 20 trilyon bütçeli 4 değişik proje taahhüt etti Melih Başkan. Ayrıca 5000 ton sıcak asfalt" dedikten sonra; Belediye Başkanı İrfan Dinç'in Çankırıspor ve şahsıyla ilgili olarak Gökçek'i olumsuz etkilediğini ima ederek:
 
"Biz de çocuklar için antreman sahası istedik ama malum bizim başkanın bize olan muhabbeti Melih Başkana da yansımış :) Sportif tesislere ve çocuklara her zaman çok cömert olan Melih Başkan da Çankırı çocuklarına ÇİM SAHAYI çok gördü." dedi.
 
vahapyartas-sevdakaraali-sozcu-resim-051.jpg
 
PROTOKOLDE YAŞANAN KRİZ DE YANSIDI
Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali, 'Çankırı Tanıtım Günleri'nin açılış programında yaşanan krizi de su yüzüne çıkardı.
 
Başkan Karaali'nin konuyla ilgili tweetleri şöyle:
 
"Bugün Çankırı Tanıtım Günlerinde protokol krizinde 'Vekiller ayakta kaldı kalkın' diyen hadsizdir. Biz kendi parası ve emeği ile memleketine hizmet eden gönül elçileriyiz. Bırakın da parayla millete hizmet edenden bir farkınız olsun" 
 
Başkan Karaali'nin işaret ettiği krizle ilgili Sözcü18 Haber Merkezi'nin yaptığı araştırma yaşananları da ortaya çıkardı.
 
Açılış töreni öncesi ÇANDEF Başkanı Vahap Yartaş ile birlikte oturan Başkan Sevda Karaali'nin yanına gelen Valilik Özel Kalem Müdürü "Buraya milletvekilleri oturacak. Sizler bir arka sıraya geçiniz" deyince Başkan Karaali olaya tepki gösteriyor ve ÇANDEF Başkanı Vahap Yartaş'la birlikte bulundukları yerde oturmaya devam ediyorlar.
 
Fotoğraflar: Metin Koç 

İBRAHİM ZENCİRCİ'NİN KALEMİNDEN
"ANKARA ÇANKAYALILAR HELALİ HOŞ OLSUN" - TIKLA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler