Sevda Karaali: Yalan yanlış sataşmayacaksın

Sevda Karaali: Yalan yanlış sataşmayacaksın

Çankırı Belediye Başkanı ile Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali arasında yaşanan gerginlik tüm hızıyla devam ediyor.

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç'in Çankırıspor Kulübüne yönelik olarak sürdürdüğü olumsuz tavır ile birlikte, Belediye Başkan Yardımcısı Mithat Kılıç'ın Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali'yi hedef alan ve ağır hakaret içeren sözleri taraflar arasında var olan gerginliği daha da tırmandırdı.

Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç'ın "... Çünkü yapılan yardımları unutanlara, bulundukları konumu olması gerektiği gibi sindiremeyenlere, hiçbir şeyin değerini bilmeyenlere, belli ihtiraslarla kör olmuş insanlara, bizde nankör denir." açıklamasından sonra Kulüp Başkanı Karaali Twitter'dan yanıt verdi.

Başkan Karaali gelinen son noktayı şöyle özetledi:

"Ne yazdığımı okuyup anlamayanlar, sadece başkalarının avukatlığını yapmak için cevap yetiştirenler var ya, hani yazdıklarımdan kendine pay çıkarmaya çalışanlar, boşuna yorulmayın; Sandığınız gibi ne aday olamamak ne de diğer partiye destek olmak. Konu bizim her türlü olumlu, yapıcı yaklaşmamıza rağmen, sayın vali, vekiller, il başkanının aracı olmasına rağmen Belediye Başkanının şahsıma duyduğu kinin Çankırıspor'a yönelik engellenemeyen düşmanlığıdır. Bardağı taşıran son nokta belediye meclis kararı ile maclara gönderilen itfaiye hizmetini paralı yapmasıdır.

Bütün şehirlerin belediye başkanları devre arası takımlarına destek olma gayretindeyken bizim belediye başkanımız kulübü gittiği deplasmanda zora sokup ceza aldıran, taraftarın otobüs, yemek, bira parasının derdine düşmüştür.

Çankırıspor, Çankırı'nın en önemli değeridir. Başkanı kendi arkadaşın olunca nereye harcandığına bakmadan trilyonlar aktar, başkan arkadaşın olmazsa iyi işler, doğru projeler yapmasının önemi yok, suya, itfaiyeye bile para iste.

Bizim isyanımız buna.

Destek olmuyorsan gölge etmeyeceksin. Yalan yanlış sataşmayacaksın. Sabrımızın sizin temiz olmanızdan değil bizim asaletimizden olduğunu anlayacaksın. İnsanları işten atmak, makamlarından alma tehditlerini üzerimize salmayacaksın. Amigo Yücel ve Başkan Yardımcısı Mithat Kılıç buna örnektir.

Zoruna gitmeyecek sana rağmen başarabildiklerimiz.

Belki takdir etmek zul gelebilir ama tüm engellemelerine rağmen nasıl yaptı deyip zulüm etmeyeceksin.

Ve varsa savaşın çoluğu, çocuğu, işçiyi, meclis üyesini, taraftarı alet etmeyeceksin.

Ya cesurca savaşını kendin vereceksin ya da bir kadınla savaşmak sana ar geliyorsa geri duracaksın.
Unutma biz acıya dayanıklı olmasaydık Allah annelik lütfunu kadına vermezdi.

İyi ki Allah var!

Ve bizler iyi ki onun herşeyi bilip, görüp, gereğini yapacağına inanıyoruz.

Yani; Allah var, dert yok şükür."

ANTALYA'DA HAZIRLIK MAÇI VAR
Öte yandan ligin ikinci yarısına hazırlıklarını Antalya-Alanya'da sürdüren Çankırıspor, yeni transferlerle birlikte oluşturduğu kadrosuyla ilk hazırlık karşılaşmasını bugün İskenderun DÇ ile oynayacak.

Mavi-beyazlılar ikinci hazırlık karşılaşmalarını ise 19 Ocak Pazar günü Alanyaspor ile yapacaklar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler